Ovnbagte falafler med purløgscreme
Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis nemt slippe for …
Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis nemt slippe for …
Der er helt sikkert lige så mange opskrifter på gullasch, som der er indbyggere i Ungarn … Min udgave er lavet med to ting for øje; mindre fedt og mere grønt. Eller gult, retteligt.
Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men herhjemme relativt ukendte asiatiske suppe.
Der findes en god måde at tilberede rosenkål på, så du får skøn smag OG fuldt udbytte af de små kanonkugler, der bugner af sundhed.
Der er både noget godt for øjet og bestemt også for ganen i denne cubansk-inspirerede hovedret.
Denne hurtige, antiinflammatoriske udgave af den indiske klassiker er blevet en af mine absolutte yndlingsopskrifter …
Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.
Der er masser af bid og masser af sundhed i både den spicy spinatsuppe og de sprøde rugbrødschips.
Havregryn, rødbede og persillerod … i stedet for hvededej og kartofler. Sådan redder man en god fisk fra at drukne i friture.