Venner af Clubben

Rosendahl

Rosendahl har venligst udlånt et udvalg af deres Grand Cru-serie og Nanna Ditzel-serie til videoer og billeder på CookingClub.

 

Kähler

Kähler har venligst udlånt et udvalg af deres Hammershøi-serie og Ombria-serie til videoer og billeder i forbindelse med bogen “Velsmurt”.

 

Velsmurt by Kreutzer

Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3) og har en fortid ved Institut for Human Ernæring på Københavns Universitet. Martin har været fornuftens stemme i adskillige (koge)bogudgivelser – herunder “Maratonkogebogen” og “Velsmurt” – og er derudover fast skribent ved flere forskellige trykte og digitale medier.

 

Karen Lyager

Efter 18 år som chefredaktør for magasinet I FORM er Karen Lyager nu sundhedsredaktør på Politikens Forlag, og hun er en usædvanligt velinformeret kilde til alt det nye sundhedsforskning. På sin blog skriver hun med stor passion – og befriende ærlig selvindsigt – om det moderne sunde liv i både storby og udkantsdanmark.

 

Mohea vanilje

Kan man være en vanilje-pige? I så fald er det den rette betegnelse for Mette Ravn, der driver webbutikken Mohea. Mette udvælger nogle af de bedste vaniljestænger i verden og importerer dem til Danmark, så alle os, der elsker vanilje har et velsmagende og velduftende alternativ til supermarkedets tørre kviste …

 

Aktiv Træning

Magasinet Aktiv Træning skriver om træning, udstyr, kost og alt det andet, der har betydning for et sundt og aktivt liv. Aldrig fordømmende, missionerende eller bebrejdende … blot masser af inspiration, tips og gode idéer til at komme igang – eller komme videre.

 

Fotograf Andreas Mikkel Hansen

Hvis Andreas ikke har et kamera i hånden, er han helt sikkert ude at køre mountainbike … og mængden af passion er den samme, om han drøner gennem tæt underskov eller stiller skarpt på boliger til Bo Bedre, actionbilleder til Aktiv Træning og lækker mad på hoteller og restauranter verden over. Andreas har heldigvis også haft tid til at fotografere de lækre antiinflammatoriske retter i min og Martin Kreutzers nye bog “Velsmurt”.

 

Fotograf Jakob Valling

Jakob har mange års erfaring med at fotografere mad til både danske og udenlandske magasiner. Han er manden bag de appetitvækkende billeder af opskrifterne i “Maratonkogebogen” – og således også Maratonkogebogens opskrifter her i CookingClub.

 

Klinisk diætist Irene Brøndum

Med både en journalistuddannelse og uddannelse som klinisk diætist ved Irene Brøndum ikke blot, hvad hun snakker om – hun er også en mester i at formidle det, så det er til at forstå. Irene er medforfatter til bogen “Tarme i Topform”, der i snart to år har ligget højt på bestsellerlisterne.

 

Sprogkontoret

Susanne Nonboe Jakobsen og Ellen Bak Åndahl har begge det helt store kørekort til det danske sprog. Sammen driver de kunsulentvirksomheden Sprogkontoret, der blandt meget andet tilbyder kurser i kommunikation, kommaer og korrekt dansk.