Venner af club’en

Velsmurt by Kreutzer

Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3) og har en fortid ved Institut for Human Ernæring på Københavns Universitet. Martin har været fornuftens stemme i adskillige (koge)bogudgivelser – ikke mindst for mig i “Maratonkogebogen”, “Velsmurt” og “Velsmurt Hjerne”. Martin er desuden fast skribent ved flere forskellige trykte og digitale medier.

 

Le Creuset

Le Creuset har venligst udlånt et udvalg af deres smukke franske køkkenudstyr og service til billederne i bogen Velsmurt Hjerne og videoer af opskrifterne.

 

Kähler

Kähler har venligst udlånt et udvalg af deres Hammershøi-serie og Ombria-serie til videoer og billeder i forbindelse med bogen “Velsmurt”.

 

Karen Lyager

Efter 18 år som chefredaktør for magasinet I FORM er Karen Lyager nu sundhedsredaktør på Politikens Forlag, og hun er en usædvanligt velinformeret kilde til alt det nye sundhedsforskning. På sin blog hos Jyllands-Posten skriver hun med stor passion – og befriende ærlig selvindsigt – om det moderne sunde liv i både storby og udkantsdanmark.

 

Politikens Forlag

Politikens Forlag er en af Danmarks største, mest prisvindende forlagsvirksomheder og står for udgivelsen af mine og Martin’s bøger: 2018-bestselleren “Velsmurt” og “Velsmurt Hjerne”, der udkom i september 2019.

 

Mette Ravn Vanilje

Kan man være en vanilje-pige? I så fald er det den rette betegnelse for Mette Ravn, der driver webbutikken Mette Ravn Vanilje. Mette udvælger nogle af de bedste vaniljestænger i verden og importerer dem til Danmark, så alle os, der elsker vanilje har et velsmagende og velduftende alternativ til supermarkedets tørre kviste …

 

Fotograf Andreas Mikkel Hansen

Hvis Andreas ikke har et kamera i hånden, er han helt sikkert ude at køre mountainbike … og mængden af passion er den samme, om han drøner gennem tæt underskov eller stiller skarpt på boliger til Bo Bedre, actionbilleder til Aktiv Træning og lækker mad på hoteller og restauranter verden over. Andreas har heldigvis også haft tid til at fotografere de lækre antiinflammatoriske retter i både “Velsmurt” og “Velsmurt Hjerne”.

 

Fotograf Jakob Valling

Jakob har mange års erfaring med at fotografere mad til både danske og udenlandske magasiner. Han er manden bag de appetitvækkende billeder af opskrifterne i “Maratonkogebogen” – og således også Maratonkogebogens opskrifter her i CookingClub.

 

Aktiv Træning

Magasinet Aktiv Træning skriver om træning, udstyr, kost og alt det andet, der har betydning for et sundt og aktivt liv. Aldrig fordømmende, missionerende eller bebrejdende … blot masser af inspiration, tips og gode idéer til at komme igang – eller komme videre.

 

Sprogkontoret

Susanne Nonboe Jakobsen og Ellen Bak Åndahl har begge det helt store kørekort til det danske sprog. Sammen driver de kunsulentvirksomheden Sprogkontoret, der blandt meget andet tilbyder kurser i kommunikation, kommaer og korrekt dansk.