Sponsorerede opskrifter og annoncering

Producenter af fødevarer, køkkengrej eller andre relevante produkter og ydelser kan sponsorere CookingClubs opskriftvideoer og opskrifter på websitet.

Et sponsorat kan bestå af opskriftudvikling, videoproduktion, foto, tekstforfatning og ikke mindst eksponering på website og CookingClubs sociale medier.

Det er afgørende for et godt og givende samarbejde, at produkterne eller ydelserne er i tråd med CookingClubs filosofi om sundere mad og kager. Indholdet på CookingClub er delt i tre kategorier;

Glutenfri – primært kager. Opskrifter med naturligt glutenfri ingredienser, kombineret med fokus på mindre sukkerindhold, sundere fedtkilder og mere fuldkorn.
Antiinflammatorisk – primært mad. Her bugner opskrifterne af antioxidanter, ingefær, omega-3-fedtsyrer og masser af kostfibre.
“Lidt sundere”. Kategorien omfatter opskrifter på mad og bagværk, der tager små skridt i en sundere retning – som regel med flere grøntsager og færre næringsfattige kulhydrater.

 

Case: Toftkær daddelruller

opskrift video cookingclub sponsoreret
Produktvisning i opskriftvideo for Toftkær.

 

 

Toftkærs relancerede deres daddelruller med nyt design og nye smagsvarianter. I den forbindelse udviklede CookingClub en opskrift og producerede en video, der blev eksponeret på facebook og websitet. Det blev til mere end 15.000 videovisninger på facebook og over 1000 visninger af opskriften på cookingclub.dk.

 

Nøgletal for CookingClub:

(Opdateret oktober 2021)
Website: 20.000 unikke brugere – 35.000 sidevisninger – 30.000 sessioner månedligt.
Facebook: 24.000+ followers / 20.500+ page likes
Instagram: 1700+ followers
Pinterest: 1400+ followers

 

Vil du høre mere om sponsorerede opskrifter og videoer, målgrupper og muligheder, så send en mail eller ring 30247712.