Velsmurt Hjerne – antiinflammatorisk mod stress

 

Velsmurt Hjerne – spis dig fri for stress og få ny energi og glæde

Den antiinflammatoriske kost har vist sit værd mod talrige livsstilssygdomme. Nu kommer den i en ny version, der sætter kurs mod hjernen.

velsmurt hjerne antiinflammatorisk kogebog weisdorf kreutzer politikens forlag

Hvordan giver man sin hjerne det optimale brændstof? Hvilke mad- og drikkevarer kan være udslagsgivende for, at man får energi, overskud, glæde og gode ideer og kan holde koncentrationen og huske – selv når man har lynende travlt og er under pres?

Nøglen til at frigive hjernens positive kræfter og opbygge et solidt bolværk over for alt det negative som fx stress hedder i høj grad antiinflammatorisk kost. Her i en ny og lidt anderledes version med ekstra fokus på særlige råvarer og måltidsstrategier, der specifikt påvirker hjernen.

Stadig flere mennesker rammes af sygdomme som stress, depression og demens, og der forskes i disse år intenst på området. Hvordan man bedst muligt forebygger disse sygdomme og omsætter den nyeste viden på området til helt almindelig hverdagsmad, er omdrejningspunktet i denne nye bog Velsmurt Hjerne fra Martin Kreutzer og Simon Weisdorf. Bogen er en opfølger til sidste års bestseller Velsmurt, der for alvor satte antiinflammatorisk kost på menukortet.

Heldigvis behøver man ikke gå på jagt efter sjældne råvarer og ingredienser for at booste sin mentale sundhed. Langt de fleste hjernevenlige madvarer kan fås i et helt almindeligt supermarked. Velsmurt Hjerne gennemgår de koststrategier og næringsstoffer, som forskerne anser for særlig vigtige i forhold til hjernen og er en lettilgængelig guide til de antiinflammatoriske kostprincipper.

68 fristende opskrifter, der rummer de rette mængder af alt det, en sund hjerne kan drømme om, gør det ekstra nemt at kaste sig ud i den sunde, hjernestyrkende kost.

 

 

Fakta om Velsmurt Hjerne:

Sider: 288
ISBN-13: 9788740053678
Udgivet: 05-09-2019
Politikens Forlag