Antiinflammatorisk workshop for firmaer og foreninger

Workshop kursus madlavning antiinflammatorisk mad kost weisdorf velsmurt
Kom godt i gang med antiinflammatorisk madlavning på workshoppen.

OBS! De antiinflammatoriske workshops er midlertidigt sat på hold

Antiinflammatorisk kost er en af tidens helt store tendenser. Nu kan du, dine medarbejdere, kolleger eller medlemmer få klar besked om, hvad den antiinflammatoriske kost og livsstil går ud på.

Med udgangspunkt i bestselleren “Velsmurt – spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led” har kogebogsforfatter Simon Weisdorf lavet en workshop / kursus om antiinflammatorisk mad og hvordan den nemt kan komme til at indgå i den daglige kost.

I workshoppen gennemgås grundprincipperne for den antiinflammatoriske kost, og deltagerne arbejder med en stribe af de kraftfulde råvarer og ingredienser, der kan fjerne inflammation og holde kroppen velsmurt og smertefri.

Tag med i køkkenet og lær, hvordan man kan få den antiinflammatoriske mad ind i hverdagen. I løbet af aftenen tilbereder deltagerne udvalgte retter fra bogen og slutter af med at nyde det sunde og velsmagende måltid sammen.

Workshoppen “Antiinflammatorisk madlavning – kom godt i gang” kan arrangeres hos firmaer og foreninger. Deltagerantallet varierer fra 6 til 15 deltagere – i særlige tilfælde endda op til 60 deltagere.

Disse foreninger og virksomheder har allerede haft stor succes med at afholde workshoppen:

  • FNUG – Foreningen af Unge med Gigt
  • Skovshoved Triathlon Klub
  • anKøkken, Andersen+Nielsen
  • Benjamin Media Event
  • MadebyBettina

Simon Weisdorf er forfatter til kogebøgerne “Velsmurt” og “Velsmurt Hjerne” om antiinflammatorisk kost, og manden bag websitet og facebook-siden CookingClub, der på kort tid er blevet en populær kilde til opskrifter på sundere mad og kager.

Vil du høre mere om den antiinflammatoriske workshop, så send en mail eller ring 30247712.

Du kan læse mere om bogen her.