Antiinflammatorisk kost er en af tidens helt store tendenser. Nu kan du, dine medarbejdere, kolleger eller medlemmer få klar besked om, hvad den antiinflammatoriske kost og livsstil går ud på.
Med udgangspunkt i bestsellerne “Velsmurt”, “Velsmurt Hjerne”, “Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger” og Tab dig sundere med anti-inflammatorisk kost har kogebogsforfatter Simon Weisdorf lavet en workshop / kursus om antiinflammatorisk mad, og hvordan den nemt kan komme til at indgå i den daglige kost.
I workshoppen gennemgås grundprincipperne for den antiinflammatoriske kost, og deltagerne arbejder med en stribe af de kraftfulde råvarer og ingredienser, der kan fjerne inflammation og holde kroppen velsmurt og smertefri.
Tag med i køkkenet og lær, hvordan den antiinflammatoriske mad nemt bliver en del af hverdagen. I løbet af aftenen tilbereder deltagerne udvalgte retter fra bøgerne og slutter af med at nyde det sunde og velsmagende måltid sammen.
Workshoppen “Kom godt i gang med Antiinflammatorisk madlavning” kan arrangeres i et køkken hos jer i firmaet eller foreningen. Deltagerantallet kan varieres fra 6 til 15 deltagere.
Disse foreninger og virksomheder har allerede haft succes med at afholde workshoppen:
- Miele Danmark
- FNUG – Foreningen af Unge med Gigt
- Skovshoved Triathlon Klub
- anKøkken, Andersen+Nielsen
- Benjamin Media Event
- MadebyBettina
Simon Weisdorf er manden bag til opskrifterne i kogebøgerne Velsmurt, Velsmurt Hjerne, “Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger” og Tab dig sundere med anti-inflammatorisk kost. Han driver desuden websitet og facebook-siden CookingClub fyldt med opskrifter på sundere mad.
Vil du høre mere om den antiinflammatoriske workshop, så send en mail eller ring 30247712.