Antiinflammatorisk workshop for firmaer og foreninger

Workshop kursus madlavning antiinflammatorisk mad kost weisdorf velsmurt
Kom godt i gang med antiinflammatorisk madlavning på workshoppen.

Antiinflammatorisk kost er en af tidens helt store tendenser. Nu kan du, dine medarbejdere, kolleger eller medlemmer få klar besked om, hvad den antiinflammatoriske kost og livsstil går ud på.

Med udgangspunkt i bestsellerne “Velsmurt”, “Velsmurt Hjerne” og “Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger” har kogebogsforfatter Simon Weisdorf lavet en workshop / kursus om antiinflammatorisk mad og hvordan den nemt kan komme til at indgå i den daglige kost.

I workshoppen gennemgås grundprincipperne for den antiinflammatoriske kost, og deltagerne arbejder med en stribe af de kraftfulde råvarer og ingredienser, der kan fjerne inflammation og holde kroppen velsmurt og smertefri.

Tag med i køkkenet og lær, hvordan den antiinflammatoriske mad nemt bliver en del af hverdagen. I løbet af aftenen tilbereder deltagerne udvalgte retter fra bøgerne og slutter af med at nyde det sunde og velsmagende måltid sammen.

Workshoppen “Kom godt i gang med Antiinflammatorisk madlavning” kan arrangeres enten i CookingClub-køkkenet eller hos jer selv i firmaet eller foreningen. Deltagerantallet kan varieres fra 6 til 15 deltagere. I særlige tilfælde endda op til 60 deltagere.

Disse foreninger og virksomheder har allerede haft succes med at afholde workshoppen:

  • FNUG – Foreningen af Unge med Gigt
  • Skovshoved Triathlon Klub
  • anKøkken, Andersen+Nielsen
  • Benjamin Media Event
  • MadebyBettina

Simon Weisdorf er forfatter til opskrifterne i kogebøgerne “Velsmurt”, “Velsmurt Hjerne” og “Anti-inflammatorisk Topform på 4 uger” om antiinflammatorisk kost. Han er desuden manden bag websitet og facebook-siden CookingClub fyldt med opskrifter på sundere mad og kager.

Vil du høre mere om den antiinflammatoriske workshop, så send en mail eller ring 30247712.