Workshop: Antiinflammatorisk madlavning – kom godt i gang

Workshop kursus madlavning antiinflammatorisk mad kost weisdorf velsmurt
Kom godt i gang med antiinflammatorisk madlavning på workshoppen.

Næste workshop: De antiinflammatoriske workshops er midlertidigt sat på hold | UDSKUDT

Antiinflammatorisk kost er en af tidens helt store tendenser. Nu kan du få klar besked om, hvad den antiinflammatoriske kost og livsstil går ud på. Brug en aften i køkkenet sammen med kogebogsforfatter Simon Weisdorf og lær, hvordan du kan få den antiinflammatoriske mad ind i din – og din families – hverdag.

På kurset lærer du:

  • Hvilke råvarer der er antiinflammatoriske – og hvilke skal du holde dig fra
  • Hvad den antiinflammatoriske kost kan gøre for dig
  • Hvor nemt du kan booste din mad med antiinflammatorisk styrke
  • Hvordan du kommer i gang med at leve antiinflammatorisk

I løbet af aftenen tilbereder vi en række antiinflammatoriske retter, der tilsammen bliver et overdådigt, velsmagende og super-sundt måltid.

Du får:

  • 4 timers workshop fyldt med viden om antiinflammatorisk mad
  • Drikkevarer undervejs; antiinflammatoriske shots, ingefær-te og vand
  • Personlig vejledning, tips og tricks, mens du tilbereder maden
  • Et lækkert antiinflammatorisk måltid
  • Dit eget CookingClub-forklæde
  • Nemme opskrifter med antiinflammatoriske råvarer
  • Lækker frokost med hjem til dagen efter

Deltagerpris: 950 DKK

Næste workshop: 10. marts 2020, kl. 17.30-21.30, Frederiksberg Mad- og Kulturhus | UDSOLGT

Frederiksberg Mad- og Kulturhus ligger i skønne, nyindrettede lokaler centralt i København – lige oven på Frederiksberg Allé Metrostation.

Simon Weisdorf er forfatter til kogebøgerne Velsmurt og Velsmurt Hjerne om antiinflammatorisk kost, og manden bag websitet og facebook-siden CookingClub, der på kort tid er blevet en populær kilde til opskrifter på sundere mad og kager.