
Næste workshop: De antiinflammatoriske workshops er midlertidigt sat på hold | UDSKUDT
Antiinflammatorisk kost er en af tidens helt store tendenser. Nu kan du få klar besked om, hvad den antiinflammatoriske kost og livsstil går ud på. Brug en aften i køkkenet sammen med kogebogsforfatter Simon Weisdorf og lær, hvordan du kan få den antiinflammatoriske mad ind i din – og din families – hverdag.
På kurset lærer du:
- Hvilke råvarer der er antiinflammatoriske – og hvilke skal du holde dig fra
- Hvad den antiinflammatoriske kost kan gøre for dig
- Hvor nemt du kan booste din mad med antiinflammatorisk styrke
- Hvordan du kommer i gang med at leve antiinflammatorisk
I løbet af aftenen tilbereder vi en række antiinflammatoriske retter, der tilsammen bliver et overdådigt, velsmagende og super-sundt måltid.
Du får:
- 4 timers workshop fyldt med viden om antiinflammatorisk mad
- Drikkevarer undervejs; antiinflammatoriske shots, ingefær-te og vand
- Personlig vejledning, tips og tricks, mens du tilbereder maden
- Et lækkert antiinflammatorisk måltid
- Dit eget CookingClub-forklæde
- Nemme opskrifter med antiinflammatoriske råvarer
- Lækker frokost med hjem til dagen efter
Deltagerpris: 950 DKK
Næste workshop: 10. marts 2020, kl. 17.30-21.30, Frederiksberg Mad- og Kulturhus | UDSOLGT
Frederiksberg Mad- og Kulturhus ligger i skønne, nyindrettede lokaler centralt i København – lige oven på Frederiksberg Allé Metrostation.
Simon Weisdorf er forfatter til kogebøgerne Velsmurt og Velsmurt Hjerne om antiinflammatorisk kost, og manden bag websitet og facebook-siden CookingClub, der på kort tid er blevet en populær kilde til opskrifter på sundere mad og kager.