Hovedretter

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Karry består af en masse krydderier med stærke antiinflammatoriske egenskaber, og ved at booste med de friske udgaver af ingefær, gurkemejerod og hvidløg, bliver denne kalkun-curry en sand bombe af antiinflammatorisk kraft.

Moqueca – brasiliansk fiskesuppe

Moqueca – brasiliansk fiskesuppe

En af de helt store fordele ved denne brasiliansk inspirerede fiskesuppe “Moqueca” er – udover den skønne smag – at der næsten er frit valg af ingredienser.

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis slippe for …

Gullasch med lidt ekstra gul

Gullasch med lidt ekstra gul

Der er helt sikkert lige så mange opskrifter på gullasch, som der er indbyggere i Ungarn … Min udgave er lavet med to ting for øje; mindre fedt og mere grønt. Eller gult, retteligt.

Laksa – spicy suppe med kylling

Laksa – spicy suppe med kylling

Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men relativt ukendte asiatiske suppe.

Laks med sauteret rosenkål

Laks med sauteret rosenkål

Der findes en god måde at tilberede rosenkål på, så du får skøn smag OG fuldt udbytte af de små kanonkugler, der bugner af sundhed.

Cubansk svinemørbrad med papaja/mango-salat

Cubansk svinemørbrad med papaja/mango-salat

Der er både noget godt for øjet og bestemt også for ganen i denne cubansk-inspirerede hovedret.

Kylling Tikka Masala

Kylling Tikka Masala

Kylling Tikka Masala er en af mine absolutte yndlingsopskrifter fra Maratonkogebogen …

Pulled turkey burger

Pulled turkey burger

Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.