Hovedretter

Ovnbagt laks med fermenteret rødkål

Ovnbagt laks med fermenteret rødkål

Fermentering af grøntsager er en sand landeplage for tiden. Men det er der også en særdeles antiinflammatorisk grund til.

Thai-salat med marineret kalkun

Thai-salat med marineret kalkun

Hver enkelt ingrediens er blevet nøje udvalgt, målt og vejet for at få lov at være med i denne antiinflammatoriske thai-salat …

Antiinflammatorisk lasagne med kylling

Antiinflammatorisk lasagne med kylling

Lasagne smager fantastisk, men oksekød og hvid pasta er ikke ligefrem antiinflammatorisk … det er til gengæld denne lasagne med kylling, hvidkål, sunde olier og fuldkornsmel.

Tomatsuppe med kammuslinger

Tomatsuppe med kammuslinger

Ikke nok med, at denne fyldige tomatsuppe er sprængfyldt med sunde ingredienser … den smager også helt fantastisk!

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Kalkun-curry med blomkål og grønne linser

Karry består af en masse krydderier med stærke antiinflammatoriske egenskaber, og ved at booste med de friske udgaver af ingefær, gurkemejerod og hvidløg, bliver denne kalkun-curry en sand bombe af antiinflammatorisk kraft.

Moqueca – brasiliansk fiskesuppe

Moqueca – brasiliansk fiskesuppe

En af de helt store fordele ved denne brasiliansk inspirerede fiskesuppe “Moqueca” er – udover den skønne smag – at der næsten er frit valg af ingredienser.

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis slippe for …

Gullasch med lidt ekstra gul

Gullasch med lidt ekstra gul

Der er helt sikkert lige så mange opskrifter på gullasch, som der er indbyggere i Ungarn … Min udgave er lavet med to ting for øje; mindre fedt og mere grønt. Eller gult, retteligt.

Laksa – spicy suppe med kylling

Laksa – spicy suppe med kylling

Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men relativt ukendte asiatiske suppe.