Brød og boller

Grøntsagsmuffins – antiinflammatorisk mellemmåltid

Grøntsagsmuffins – antiinflammatorisk mellemmåltid

Gnavegrønt og en håndfuld nødder samlet i ét nemt og lækkert mellemmåltid.

Glutenfrit rugbrød med kerner og hasselnødder

Glutenfrit rugbrød med kerner og hasselnødder

Nemt og hurtigt at bage – og med den helt rigtige smag og rugbrødsfornemmelse … her er dit nye yndlings glutenfri rugbrød.

Koldhævede morgenboller med spinat og gulerod

Koldhævede morgenboller med spinat og gulerod

Start din antiinflammatoriske dag aftenen før, og lad køleskabet passe dine koldhævede morgenboller.

Glutenfri knækbrød med rødbede og ingefær

Glutenfri knækbrød med rødbede og ingefær

De lækreste og sprødeste glutenfri knækbrød fyldt med antiinflammatorisk styrke. Nemme at bage – svære at holde fingrene fra.

Brioche-burgerboller

Brioche-burgerboller

Brioche-bølgen er over os … og de søde, bløde brioche-burgerboller kan nemt laves i en lidt sundere og grovere udgave – uden at det går ud over den gode, autentiske smag af amerikansk diner.

Glutenfrit surdejsbrød

Glutenfrit surdejsbrød

Endelig! Et glutenfrit surdejsbrød, der er luftigt, med saftig krumme, sprød skorpe og en skøn smag af surdej.

Grove, koldhævede frokostboller

Grove, koldhævede frokostboller

Det har længe været min ambition at kunne tilbyde familiens yngste et godt hjemmebagt alternativ til madpakken. De klassiske rugbrødsmadder sælger ikke billetter, desværre, så jeg satte mig for at se, hvor meget sundhed, jeg kunne snige ind i en “lys” frokostbolle.