Manden bag CookingClub

Simoman cookingclub
På arbejde i CookingClub-køkkenet.
Foto: Andreas Mikkel Hansen

Bag CookingClub står Simon Weisdorf, blandt venner kaldet Simoman. Familiefar, kagebager, kogebogs-forfatter, magasin-layouter og -redaktør, cykelrytter mm.

Jeg har sagt farvel til en lang karriere som redaktionschef og layoutchef på bl.a. magasinerne Aktiv Træning og I Form. Helt frivilligt, endda. For at skabe en hverdag, hvor der er tid til flere af de forskellige ting, som jeg brænder for.

En af de ting, jeg brænder for, er sundere mad og kager. Målet er at hjælpe og inspirere dig til at spise og leve sundere. Ikke “alt eller intet-sundere”. Snarere “små skridt i den rigtige retning-sundere”. Hellere en lille smule end slet ikke. Du kan læse mine tanker om sundere mad i de 4 CookingClub-regler.

Brug frit alle opskrifterne på sitet, og del dem så vildt du vil. Har du kommentarer, spørgsmål eller forslag til forbedringer, så skriv dem gerne direkte på opskrifterne eller send en mail.

Husk, du kan tilmelde dig den automatiske email-service. Så får du en mail, når der er nyt i CookingClub. Du skulle jo nødig gå glip af den næste lækre opskrift.

Du kan også følge CookingClub på Facebook og Instagram for instruktive videoer og billeder fra køkkenet.

God fornøjelse!

Simon

 

PS. Bemærk, at de angivne tilberedningstider i opskrifterne er vejledende. De er målt i mit køkken, i min gamle ovn og med de gryder, potter og pander, jeg har i skuffen. Det kan give mindre variationer i tilberedningstid i dit eget køkken. Tilsvarende kan der være forskel på fx vandindholdet i madvarer, særligt frugt og grønt, der også vil påvirke det endelige resultat. Derfor vil jeg altid anbefale, at du checker om maden eller kagen er færdig, med termometer, kniv eller strikkepind, fremfor at stole blindt på uret.

PPS. Enkelte af ingredienserne i opskrifterne kan ikke altid fås i dit lokale supermarked. Derfor har jeg linket til netbutikker, hvor du kan købe dem. I nogle tilfælde får CookingClub provision af salget.