Manden bag CookingClub

Simoman cookingclub
På arbejde i CookingClub-køkkenet.
Foto: Andreas Mikkel Hansen

Bag CookingClub står Simon Weisdorf; Familiefar, kagebager, kogebogs-forfatter, magasin-redaktør og -grafiker, cykelrytter mm.

Jeg har sagt farvel til en lang karriere som redaktionschef og layoutchef på bl.a. magasinerne I Form og Aktiv Træning. Helt frivilligt endda. For at skabe en hverdag hvor der er tid til flere af de forskellige ting, som jeg brænder for.

En af de ting, jeg brænder for, er sundere mad og kager. Målet er at hjælpe og inspirere dig til at spise og leve sundere. Ikke “alt eller intet-sundere”. Snarere “små skridt i den rigtige retning-sundere”. Hellere en lille smule end slet ikke. Du kan læse mine tanker om sundere mad i de 4 CookingClub-regler.

Brug frit alle opskrifterne på sitet, og del dem så vildt du vil. Har du kommentarer, spørgsmål eller forslag til forbedringer, så skriv dem gerne til mig på mail.

Husk at holde øje med CookingClubs facebook-side – der kommer masser af opskrifter på lækre kager og sund mad. Du skulle jo nødig gå glip af den næste opskrift.

God fornøjelse!

Simon

 

PS. Bemærk, at de angivne tilberedningstider i opskrifterne er vejledende. Der kan være mindre variationer i tilberedningstid i dit eget køkken, ligesom der kan være forskel på fx vandindholdet i madvarer, særligt frugt og grønt, der også vil påvirke det endelige resultat. Derfor vil jeg altid anbefale, at du checker om maden eller kagen er færdig, med termometer, kniv eller strikkepind, fremfor at stole blindt på uret.

PPS. Det siger sig selv … men tekst, billeder og videoer på CookingClub.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Erhvervsmæssig brug må kun ske efter aftale og med tydelig kildeangivelse.