Manden bag CookingClub

Simoman cookingclub
På arbejde i CookingClub-køkkenet.
Foto: Andreas Mikkel Hansen

Bag CookingClub står Simon Weisdorf, blandt venner kaldet Simoman. Familiefar, kagebager, kogebogs-forfatter, magasin-layouter, journalist, cykelrytter mm.

Jeg har sagt farvel til en lang karriere som redaktionschef og layoutchef på magasinforlaget Bonnier. Helt frivilligt, endda. For at prøve at sætte en hverdag sammen, hvor der er tid til flere af de forskellige ting, som jeg brænder for.

En af de ting, jeg brænder for, er sundere mad og kager. Målet er at hjælpe og inspirere dig til at spise og leve sundere. Ikke “alt eller intet-sundere”. Snarere “små skridt i den rigtige retning-sundere”. Hellere en lille smule end slet ikke. Du kan læse mine tanker om sundere mad i de 4 CookingClub-regler.

Brug frit alle opskrifterne på sitet, og del dem så vildt du vil. Har du kommentarer, spørgsmål eller forslag til forbedringer, så skriv dem gerne.

Husk, du kan tilmelde dig den automatiske besked-service. Så får du en mail, når der er nyt i CookingClub. Du skulle jo nødig gå glip af den næste lækre opskrift.

Du kan også følge CookingClub på Facebook og Instagram for billeder og videoer fra køkkenet.

God fornøjelse!

Simon

 

PS. Bemærk, at de angivne tilberedningstider i opskrifterne er vejledende. De er målt i mit køkken, i min gamle ovn og med de gryder, potter og pander, jeg har i skuffen. Der kan være variationer, når du selv står med opskrifterne. Derfor vil jeg altid anbefale, at du checker om maden eller kagen er færdig, med termometer, kniv eller strikkepind, fremfor at stole blindt på uret.

PPS. Enkelte af ingredienserne i opskrifterne kan ikke altid fås i dit lokale supermarked. Derfor har jeg linket til en netbutik, hvor du kan købe dem. I nogle tilfælde får CookingClub provision af netbutikkens salg.