Rosmarin-aioli
Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.
Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.
Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.
Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …
Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.
Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!
Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.
Der er masser af bid i både grøntsagerne, peanuts og ikke mindst i dressingen i denne friske, sprøde og søde salat.
Der er masser af bid og masser af sundhed i både den spicy spinatsuppe og de sprøde rugbrødschips.
En dressing af skyr og god mayonnaise gør denne lækre rødkåls-coleslaw en god sjat sundere.