Små retter og tilbehør

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.

Blomkålswraps med laks og pesto

Blomkålswraps med laks og pesto

Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!

Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.

Salat med fennikel og gulerod

Salat med fennikel og gulerod

Der er masser af bid i både grøntsagerne, peanuts og ikke mindst i dressingen i denne friske, sprøde og søde salat.

Spicy spinatsuppe med rugbrødschips

Spicy spinatsuppe med rugbrødschips

Der er masser af bid og masser af sundhed i både den spicy spinatsuppe og de sprøde rugbrødschips.

Rød coleslaw med skyr

Rød coleslaw med skyr

En dressing af skyr og god mayonnaise gør denne lækre rødkåls-coleslaw en god sjat sundere.