Små retter og tilbehør

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd med kylling og peanutsauce

Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!

Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.

Salat med fennikel og gulerod

Salat med fennikel og gulerod

Der er masser af bid i både grøntsagerne, peanuts og ikke mindst i dressingen i denne friske, sprøde og søde salat.

Spicy spinatsuppe med rugbrødschips

Spicy spinatsuppe med rugbrødschips

Der er masser af bid og masser af sundhed i både den spicy spinatsuppe og de sprøde rugbrødschips.

Rød coleslaw med skyr

Rød coleslaw med skyr

En dressing af skyr og god mayonnaise gør denne lækre rødkåls-coleslaw en god sjat sundere.

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Nye kartofler byder på meget mere smag og sundhed. I denne sunde kartoffelsalat får kartoflerne selskab af grønne bønner, parmesanost og pinjekerner.

Rissalat med avocado og kylling

Rissalat med avocado og kylling

Kylling og ris lyder måske ikke som noget særligt, men i denne rissalat får the usual suspects selskab af mango, avocado og koriander.

Græskarsuppe med kammuslinger

Græskarsuppe med kammuslinger

Det smukke, søde og cremede hokkaido-græskar kommer virkelig til sin ret som græskarsuppe. Særligt i selskab med saftige kammuslinger og intens balsamico-glaze.