
En dressing af skyr og god mayonnaise gør denne lækre rødkåls-coleslaw en god sjat sundere.
Serveringsforslag: Spis den røde coleslaw sammen med pulled turkey.
Opskrift: Pulled turkey-burger.
Coleslaw er i virkeligheden en fantastisk salat med sit enorme indhold af supersund kål. Ofte bliver det samlede indtryk dog ødelagt af en alt for fed dressing. Her er det skyr, der styrer – sammen med en god mayonnaise baseret på rapsolie.
Har du ikke rødkål, så er hvidkål, spidskål, ja alle slags kål tilladt. Du kan også blande revet gulerod i, hvis du savner lidt sødme.
Sund coleslaw med rødkål
tilbehør TIL FIRE PERSONER
400 g rødkål
4 spsk. skyr
2 spsk. mayonnaise af god kvalitet, rapsoliebaseret
4 tsk. mild, grov sennep
1 lille fed hvidløg
salt og peber
SÅDAN GØR DU
- Snit rødkålen fint, og læg den i en skål med iskoldt vand i nogle minutter så den bliver helt sprød.
- Bland en dressing af skyr, mayonnaise, den grove sennep og et presset fed hvidløg. Vend rødkålen i dressingen, og smag til med salt og peber. Pynt den sunde coleslaw med ristede lyse sesamfrø.