Små retter og tilbehør

Græskarsuppe med kammuslinger

Græskarsuppe med kammuslinger

Det smukke, søde og cremede hokkaido-græskar kommer virkelig til sin ret som græskarsuppe. Særligt i selskab med saftige kammuslinger og intens balsamico-glaze.

Verdens bedste guacamole

Verdens bedste guacamole

Verdens bedste? OK, det er lidt af en påstand. Men når du først har smagt denne krydrede, saftige guacamole, så er jeg sikker på, at du vil give mig ret.

Tre-peberfrugtsalat

Tre-peberfrugtsalat

Knasende sprøde grøntsager møder cremet fetaost i denne farvestrålende peberfrugtsalat, mens rødløg, bredbladet persille og dild giver salaten en overraskende frisk smag.

Waldorf-salat … lidt sundere

Waldorf-salat … lidt sundere

Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?

Grov pesto med valnødder og citron

Grov pesto med valnødder og citron

Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!

Rispapirruller med and

Rispapirruller med and

Friske forårsruller fri for friture … sådan kan denne opskrift kort beskrives – med bogstavrim

Thai beef salad – oksekødssalat

Thai beef salad – oksekødssalat

Det er marinaden, der gør hele forskellen i denne skønne oksekødssalat. Fish sauce, ingefær, chili og meget mere giver en helt fantastisk smag.

Tun-ceviche med avocado

Tun-ceviche med avocado

Rå tun og avocado er hovedingredienserne i denne lille lækkerbisken af en forret – tun-ceviche. Den er ovenikøbet nem og hurtigt at tilberede.

Citron-aioli

Citron-aioli

Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.