Antiinflammatorisk rødbede-hummus
De fleste kender og elsker den klassiske hummus, men ved at tilsætte rødbede og gurkemeje bliver den både lækrere, flottere og markant sundere.
De fleste kender og elsker den klassiske hummus, men ved at tilsætte rødbede og gurkemeje bliver den både lækrere, flottere og markant sundere.
Småsulten? Snup en … avocado med quinoafyld! Nem at spise, mætter fremragende og smager fantastisk. Og så er den tilmed sund. What’s not to like?
Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.
Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.
Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …
Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.
Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!
Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også herligt.
Der er masser af bid i både grøntsagerne, peanuts og ikke mindst i dressingen i denne friske, sprøde og søde salat.