Anti-inflammatoriske kyllingekødboller med hakket lyn-salat
Anti-inflammatorisk mad behøver ikke betyde flere timer i køkkenet. Kyllingekødbollerne er hurtigt lavet … og salaten – den kan klares på ét minut!
Anti-inflammatorisk mad behøver ikke betyde flere timer i køkkenet. Kyllingekødbollerne er hurtigt lavet … og salaten – den kan klares på ét minut!
Aftensmad fyldt med smagen af sommer … og så får du et halvt kilo grøntsager indenbords i ét måltid!
Så nemt kan du opgradere de sædvanlige frikadeller med antiinflammatorisk kraft.
Når brombærrene er i sæson, er det bare om at spise masser af dem! Fx i denne lækre salat med avocado og bolschebeder.
De klassiske pålægssalater rejesalat, hønsesalat og italiensk salat er her blevet opgraderet med masser af antiinflammatorisk styrke.
Den grønne salat med quinoa er fuld af antiinflammatorisk styrke … og så smager den oven i købet skønt af vanilje!
Lasagne smager fantastisk, men oksekød og hvid pasta er ikke ligefrem antiinflammatorisk … det er til gengæld denne lasagne med kylling, hvidkål, sunde olier og fuldkornsmel.
Satay-spyd er en ægte klassiker på asiatiske menukort. De små kyllingespyd bliver mindst lige så lækre, når man laver dem selv – og så er det slet ikke svært!
Masser af chili, ingefær og citrongræs giver varmen – og smager skønt – i denne klassiske, men relativt ukendte asiatiske suppe.
Kylling Tikka Masala er en af mine absolutte yndlingsopskrifter fra Maratonkogebogen …