Tag: <span>Gulerod</span>

Rispapirruller med and

Rispapirruller med and

Friske forårsruller fri for friture … sådan kan denne opskrift kort beskrives – med bogstavrim

Ovnbagt citron-kylling med mandler

Ovnbagt citron-kylling med mandler

Der er langt fra frysediskens panerede kyllingenuggets til denne friske og saftige citron-kylling med sprøde, ristede mandler.

Perlebyg-risotto med skalrejer

Perlebyg-risotto med skalrejer

Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.

Spicy fiskefrikadeller

Spicy fiskefrikadeller

Fisk er sundt, så udgangspunktet er godt. Men mange gange ender fiskefrikadeller som en kedelig omgang mel og stegefedt. Her er et par tricks til at booste sundheden i den go’e gamle fiskedelle.

Ovnbagte sticks med kyllingekødboller

Ovnbagte sticks med kyllingekødboller

Det er den direkte vej til succes at servere disse sticks med kyllingekødboller, uanset om det er til frokost eller forret, til voksne eller børn, sommer eller vinter.

Grove, koldhævede frokostboller

Grove, koldhævede frokostboller

Det har længe været min ambition at kunne tilbyde familiens yngste et godt hjemmebagt alternativ til madpakken. De klassiske rugbrødsmadder sælger ikke billetter, desværre, så jeg satte mig for at se, hvor meget sundhed, jeg kunne snige ind i en “lys” frokostbolle. 

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas – spanske kødboller i tomatsauce

Albondigas er en velsmagende favorit på tapas-disken. Her får du en sundere variant med mindre fedt, masser af grøntsager og meget mere smag.

Chili con carne med fuldkorns-tortillas

Chili con carne med fuldkorns-tortillas

Den klassiske chili con carne er her gjort en god del sundere med gulerødder og persillerod.