Tag: Skyr

Semifreddo med blåbær og mynte

Semifreddo med blåbær og mynte

Semifreddo er en italiensk klassiker, her i nye, sundere klæder. Isen fryses uden ismaskine og serveres semi-freddo – halv-kold.

Antiinflammatoriske pålægssalater … rejesalat, hønsesalat og italiensk salat

Antiinflammatoriske pålægssalater … rejesalat, hønsesalat og italiensk salat

De klassiske pålægssalater rejesalat, hønsesalat og italiensk salat er her blevet opgraderet med masser af antiinflammatorisk styrke.

Fuldkorns-pandekager med ingefær og mandler

Fuldkorns-pandekager med ingefær og mandler

Skønne, nemme og hurtige fuldkorns-pandekager proppet med antiinflammatorisk sundhed i form af ingefær, mandler og friske bær.

Glutenfri kirsebær-muffins

Glutenfri kirsebær-muffins

Nyd sommerens søde kirsebær i disse glutenfri kirsebær-muffins. De er nemme at bage, smager fantastisk og som altid lidt sundere.

Pistacie-muffins med olivenolie og fuldkornsmel

Pistacie-muffins med olivenolie og fuldkornsmel

Olivenolie er en sjælden gæst i det søde køkken, men den giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag – og masser af sundt fedt.

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Antiinflammatoriske pandekager med spinat, ingefær og bær

Start dagen i bedste antiinflammatoriske stil med disse skønne pandekager.

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Ovnbagte falafler med purløgscreme

Falafler er mellemøstlig fastfood, når det er bedst. Men som med det meste fastfood er der ofte alt for meget fedt. Det kan du heldigvis slippe for …

Rød coleslaw med skyr

Rød coleslaw med skyr

En dressing af skyr og god mayonnaise gør denne lækre rødkåls-coleslaw en god sjat sundere.

Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling

Giv cæsarsalaten et sundere twist med broccoli og grove croutoner. Og dressingen … den er naturligvis fedtfattig – men ikke desto mindre vanvittig lækker.

Waldorf-salat … lidt sundere

Waldorf-salat … lidt sundere

Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?