Tag: Parmesan

Pastasalat med tomat, ærter og granatæble

Pastasalat med tomat, ærter og granatæble

Nem og lækker pastasalat med både salt og sødt, rødt og grønt, sprødt og blødt … perfekt til den antiinflammatoriske madpakke!

Blomkålswraps med laks og pesto

Blomkålswraps med laks og pesto

Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Nye kartofler byder på meget mere smag og sundhed. I denne sunde kartoffelsalat får kartoflerne selskab af grønne bønner, parmesanost og pinjekerner.

Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling

Giv cæsarsalaten et sundere twist med broccoli og grove croutoner. Og dressingen … den er naturligvis fedtfattig – men ikke desto mindre vanvittig lækker.

Grov pesto med valnødder og citron

Grov pesto med valnødder og citron

Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!

Perlebyg-risotto med skalrejer

Perlebyg-risotto med skalrejer

Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.