Tag: <span>Parmesan</span>

Pizza med tomatrelish og marineret rosenkål

Pizza med tomatrelish og marineret rosenkål

Indrømmet! Det er ikke en helt almindelig pizza … Til gengæld er alle ingredienserne både antiinflammatoriske og særdeles velsmagende.

Pastasalat med tomat, ærter og granatæble

Pastasalat med tomat, ærter og granatæble

Nem og lækker pastasalat med både salt og sødt, rødt og grønt, sprødt og blødt … perfekt til den antiinflammatoriske madpakke!

Blomkålswraps med laks og pesto

Blomkålswraps med laks og pesto

Sådan gør du din madpakke til en sand antiinflammatorisk bombe, der oven i købet smager suverænt.

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Nye kartofler byder på meget mere smag og sundhed. I denne sunde kartoffelsalat får kartoflerne selskab af grønne bønner, parmesanost og pinjekerner.

Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling

Giv cæsarsalaten et sundere, antiinflammatorisk boost med broccoli, rødkål og rugbrødscroutoner. Og dressingen … den er naturligvis fedtfattig – men ikke desto mindre vanvittig lækker.

Grov pesto med valnødder og citron

Grov pesto med valnødder og citron

Hjemmelavet pesto smager bare bedre … Denne udgave kan du lave uden blender – grov, knasende og skøn på et stykke ristet brød. Eller blandet i pasta. Eller som salatdressing. Eller som tilbehør til … ja, nærmest alt!

Perlebyg-risotto med skalrejer

Perlebyg-risotto med skalrejer

Der har længe hittet at bruge perlebyg, perlespelt og perlerug som sunde alternativer til traditionelle risotto-ris. Og der er i hvert fald tre gode grunde til at lave en perlebyg-risotto.