Tag: <span>Honning</span>

Semifreddo med blåbær og mynte

Semifreddo med blåbær og mynte

Semifreddo er en italiensk klassiker, her i nye, sundere klæder. Isen fryses uden ismaskine og serveres semi-freddo – halv-kold.

Sunde konfekt-kugler med dadler og chokolade

Sunde konfekt-kugler med dadler og chokolade

Med særligt udvalgte antiinflammatoriske ingredienser kan du servere lækre og sunde konfekt-kugler til jul.

Konfektkugler med peanuts og chokolade

Konfektkugler med peanuts og chokolade

Konfektkugler er ikke kun til jul. Disse magnesium-bomber er proppet med ingredienser, der gavner din hjerne og din krop her og nu!

Antiinflammatorisk koldskål med blåbær

Antiinflammatorisk koldskål med blåbær

Giv den klassiske koldskål en antiinflammatorisk opgradering. Det er både hurtigt, nemt og vildt lækkert.

Glutenfri honninghjerter uden sukker

Glutenfri honninghjerter uden sukker

Et hjemmelavet honninghjerte er den perfekte værtindegave i juletiden. Særligt, når det er pyntet med skøn mørk chokolade og det gode gamle julemands-glansbillede. Disse glutenfri honninghjerter er oven i købet fuldkorn og uden sukker.

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …

Glutenfri karamelkage med kokos

Glutenfri karamelkage med kokos

En glutenfri karamelkage med kokos er sådan en kage, du kun serverer til dine absolut bedste venner. (I virkeligheden vil du helst beholde den selv.) Den er lynhurtig at lave og smager u-i-mod-ståeligt.

Lidt sundere gulerodskage

Lidt sundere gulerodskage

Gulerodskagen blev oprindeligt skabt som en “lidt sundere” kage. Men en stor del af den sundhed går ofte tabt i store mængder sukker. Så nu tager vi den lige et skridt videre.

Teriyaki-sauce med ingefær

Teriyaki-sauce med ingefær

Teriyaki-sauce er en klassiker i det asiatiske køkken. Den kan købes i de fleste supermarkeder, men er virkelig nem at lave selv – og smager meget, meget bedre.