Tag: Mandler

Mazarinkage med mindre sukker

Mazarinkage med mindre sukker

En lækker mazarinkage skal smage af mandler. Så hvorfor ikke bruge mandelmel i stedet for hvede … og marcipan i stedet for noget af sukkeret?

Glutenfri risalamande cheesecake

Glutenfri risalamande cheesecake

Hvis du er lige så vild med risalamande, som jeg er, vil du elske denne cheesecake …

Glutenfri pæremuffins med mandler

Glutenfri pæremuffins med mandler

Vanilje, mandler, kanel og efterårsmodne pærer … så mange skønne smage samlet i én glutenfri muffin.

Glutenfri honninghjerter uden sukker

Glutenfri honninghjerter uden sukker

Et hjemmelavet honninghjerte er den perfekte værtindegave i juletiden. Særligt, når det er pyntet med skøn mørk chokolade og det gode gamle julemands-glansbillede. Disse glutenfri honninghjerter er oven i købet fuldkorn og uden sukker.

Vaniljekranse uden hvedemel

Vaniljekranse uden hvedemel

Man skal ikke ændre for meget ved julens kager – de skal smage sødt og godt af jul og traditioner. Men man kan jo godt snige lidt fuldkorn i julesmåkagerne og bruge ekstra mange mandler, uden at det går ud over smagen.

Glutenfri konfektkage med karamel

Glutenfri konfektkage med karamel

Den både smager og dufter godt af jul, og så ser den fantastisk ud på konfektfadet. Konfektkagen med karamel er fuld af mandler, marcipan og skønne krydderier – og helt uden mel.

3 nemme glutenfri kager

3 nemme glutenfri kager

Det behøver ikke være svært at bage glutenfri kager – og de smager mindst lige så godt som kager med hvede. I mange tilfælde endda bedre.

Glutenfri halloween-tærte med græskarcreme

Glutenfri halloween-tærte med græskarcreme

Den glutenfri halloween-tærte med græskarcreme er lige så sød og lækker, som den er smuk at se på.

Glutenfri brownie uden sukker*

Glutenfri brownie uden sukker*

Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie som fedtstof. Det er nærmest imod alle odds, at denne brownie smager så fantastisk.

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

De er seje, søde, lidt salte, bløde, men sprøde – kort sagt helt fantastiske. Du kan godt glæde dig til at sætte tænderne i de små italienske mandelbomber!