Glutenfri snackbar med nødder og vanilje

Del:
antiinflammatorisk hjemmelavet glutenfri snackbar opskrift velsmurt weisdorf
Sprød, sød og lækker glutenfri snackbar. Foto: Andreas Mikkel Hansen.

Glutenfri snackbarer proppet med nødder, ingefær og vanilje. Nemme at bage, nemme at tage med og nemme at spise.

En håndfuld nødder er en af de nemmeste antiinflammatoriske snacks. Det er takket være nøddernes store indhold af sunde enkeltumættede fedtsyrer, kaldet MUFA. Nødderne er også rige på protein og kostfibre, der blandt andet sikrer god mæthed.

Disse glutenfri snackbarer blander det bedste fra en hel stribe forskellige nødder i én sød, sprød og særdeles lækker mundfuld. De er både nemme at bage og nemme at tage med på farten som et lille mellemmåltid.

Antiinflammatorisk bog kogebog Velsmurt Kreutzer Weisdorf

 

Opskriften er fra bogen “Velsmurt”.
Læs mere om bogen her.

 

Som ekstra antiinflammatorisk boost indeholder de glutenfri snackbarer frisk ingefær – en af de stærkeste antiinflammatoriske råvarer. Det giver både sundhed og en dejlig smag til barerne.

 

 

Vanilje er ikke bare vanilje – der er kæmpe forskel på både kvalitet og smag (og dermed også prisen). Du kan få en lille, halvtør vaniljestang billigt i supermarkedet, men der er heller ikke meget godt at sige om den. Det er der til gengæld om disse lækre vaniljestænger fra Biogan – de er fyldige med en skøn og intens smag af vanilje – og oven i købet økologiske

 

 

Gør det smart: Gem de glutenfri snackbarer i en tætsluttende kagedåse og tag en enkelt op ad gangen. Nødderne holder sig knasende i mindst en uge.

 

antiinflammatorisk hjemmelavet glutenfri snackbar opskrift velsmurt weisdorf
Udskriv
4.88 fra 16 stemmer

Glutenfri snackbar med nødder og vanilje

Lækre og nemme snackbarer med antiinflammatorisk styrke.
Forberedelse15 minutter
Bagetid20 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Snack
Antal: 10
Forfatter: Simon/CookingClub
Mangler du ingredienser eller udstyr til opskriften? Klik herunder og køb – nemt og hurtigt.

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175° C (varmluft).
  • Hak alle nødderne groft og rør dem sammen med hørfrø, friskrevet ingefær og vaniljekorn. Saml det hele med honningen.
  • Hæld nøddemassen i en tærteform foret med bagepapir. Pres den godt sammen i ca 1 ½ centimeters tykkelse.
  • Bag snackbarerne i ca 20 minutter. Lad kagen køle af, før du skærer den ud til glutenfri snackbarer – eller brækker den i mindre stykker.

Opskriften indeholder sponsorerede links.

 

Meget mere antiinflammatorisk: Find alle CookingClubs opskrifter på antiinflammatorisk mad og kager her.

 

Del: