Tag: <span>Mandler</span>

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager

De er seje, søde, lidt salte, bløde, men sprøde – kort sagt helt fantastiske. Du kan godt glæde dig til at sætte tænderne i de små italienske mandelkager!

Kylling Tikka Masala

Kylling Tikka Masala

Denne hurtige, antiinflammatoriske udgave af den indiske klassiker er blevet en af mine absolutte yndlingsopskrifter …

Glutenfri blommetærte med marcipan

Glutenfri blommetærte med marcipan

Når sommeren går på hæld, er det blommetid. Har du et blommetræ i haven, kender du helt sikkert oplevelsen af at blive begravet i modne blommer! Det er en perfekt anledning til at bage en glutenfri blommetærte …

Squashkage med fuldkorn

Squashkage med fuldkorn

Hvem skulle ha’ troet, at en squashkage med næsten et halvt kilo squash i kunne smage så vanvittig godt?

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks – glutenfri havregrynsfirkanter

Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …

Rabarber-crumble

Rabarber-crumble

Forårstid er rabarbertid – og de smukke røde stængler med den helt særlige, syrlige smag er perfekte at bage med. Fx i en rabarber-crumble …

Waldorf-salat … lidt sundere

Waldorf-salat … lidt sundere

Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?

Grove rabarber-muffins med ingefær

Grove rabarber-muffins med ingefær

Disse nemme rabarber-muffins er fulde af skøn sommersmag. Og med hvid hvede og havregryn får du 100% fuldkorn med i købet.

Havregrynskage med marengs

Havregrynskage med marengs

Æg, sukker, smør, havregryn … og en håndfuld mandler. Mere skal der ikke til for at bage den lækre glutenfri havregrynskage med marengs.

Ovnbagt citron-kylling med mandler

Ovnbagt citron-kylling med mandler

Der er langt fra frysediskens panerede kyllingenuggets til denne friske og saftige citron-kylling med sprøde, ristede mandler.


Cookies i CookingClub

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier.

Nødvendige cookies

De "Nødvendige cookies" bruges til at registre, om brugeren af hjemmesiden er en virkelig person eller en robot, og til at gemme dine cookie-indstillinger.

Statistik-cookies

Websitet bruger Google Analytics til at indsamle anonym information om fx antallet af besøgende og de mest populære opskrifter. Når "Statistik-cookies" er slået til, hjælper du os bl.a. med at forbedre udvalget af opskrifter på websitet.

Øvrige cookies

CookingClub bruger cookies fra eksterne samarbejdspartnere for at kunne vise opskriftvideoer fra YouTube, samle statistik fra Facebook og Instagram, holde styr på ingrediens-links i opskrifterne og for at kunne udsende nyhedsbreve. Du kan læse mere om disse i vores Privatlivspolitik her.