Bocconcini del Nonno – italienske mandelkager
De er seje, søde, lidt salte, bløde, men sprøde – kort sagt helt fantastiske. Du kan godt glæde dig til at sætte tænderne i de små italienske mandelkager!
De er seje, søde, lidt salte, bløde, men sprøde – kort sagt helt fantastiske. Du kan godt glæde dig til at sætte tænderne i de små italienske mandelkager!
Denne hurtige, antiinflammatoriske udgave af den indiske klassiker er blevet en af mine absolutte yndlingsopskrifter …
Når sommeren går på hæld, er det blommetid. Har du et blommetræ i haven, kender du helt sikkert oplevelsen af at blive begravet i modne blommer! Det er en perfekt anledning til at bage en glutenfri blommetærte …
Hvem skulle ha’ troet, at en squashkage med næsten et halvt kilo squash i kunne smage så vanvittig godt?
Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …
Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?
Æg, sukker, smør, havregryn … og en håndfuld mandler. Mere skal der ikke til for at bage den lækre glutenfri havregrynskage med marengs.
Der er langt fra frysediskens panerede kyllingenuggets til denne friske og saftige citron-kylling med sprøde, ristede mandler.