Glutenfri rabarber-mazarinkage
Mazarinkage er en klassiker på kagebordet med sin fyldige smag af mandler og marcipan. Her er den i godt selskab med skønne, syrlige rabarber.
Skønne, nemme og hurtige fuldkorns-pandekager proppet med antiinflammatorisk sundhed i form af ingefær, mandler og friske bær.
En lækker mazarinkage skal smage af mandler. Så hvorfor ikke bruge mandelmel i stedet for hvede … og marcipan i stedet for noget af sukkeret?
Hvis du er lige så vild med risalamande, som jeg er, vil du elske denne cheesecake …
Vanilje, mandler, kanel og efterårsmodne pærer … så mange skønne smage samlet i én glutenfri pæremuffin.
Et hjemmelavet honninghjerte er den perfekte værtindegave i juletiden. Særligt, når det er pyntet med skøn mørk chokolade og det gode gamle julemands-glansbillede. Disse glutenfri honninghjerter er oven i købet fuldkorn og uden sukker.
Man skal ikke ændre for meget ved julens kager – de SKAL smage af jul og traditioner. Heldigvis kan du uden problemer bage glutenfri vaniljekranse, der faktisk smager bedre end dem med hvedemel – og så er de oven i købet lidt sundere.
Den både smager og dufter godt af jul, og så ser den fantastisk ud på konfektfadet. En konfektkage med karamel fuld af mandler, marcipan og skønne krydderier – og helt uden mel.
Den glutenfri halloween-tærte med græskarcreme er lige så sød og lækker, som den er smuk at se på.
Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie som fedtstof. Det er nærmest imod alle odds, at denne glutenfri brownie smager så fantastisk.