Tag: Chili

Chili sin carne med spicy guacamole

Chili sin carne med spicy guacamole

Der er så meget smag og styrke i denne chili sin carne, at du med garanti ikke savner kødet …

Avocado og æg med salsa verde

Avocado og æg med salsa verde

Start din dag med antiinflammatorisk morgenmad fyldt med sundt fedt, kostfibre og grønne antioxidanter.

Skindstegt makrelfilet med hjemmelavet sød chilisauce

Skindstegt makrelfilet med hjemmelavet sød chilisauce

Nyd et simpelt, men særdeles antiinflammatorisk festmåltid med skindstegt makrelfilet, sprød blomkål og hjemmelavet sød chilisauce.

3 antiinflammatoriske smoothies – rød, gul og grøn

3 antiinflammatoriske smoothies – rød, gul og grøn

En smoothie er den hurtige vej til at få masser af grøntsager indenbords. Her er tre lækre smoothies, der giver dig et antiinflammatorisk boost.

Kokossuppe med rosenkål og muslinger

Kokossuppe med rosenkål og muslinger

En varm og spicy kokossuppe med masser af lækkert fyld, som giver dig både mæthed og antiinflammatorisk styrke.

Antiinflammatorisk ingefærshot med gurkemeje og citron

Antiinflammatorisk ingefærshot med gurkemeje og citron

Få din daglige dosis ingefær nemt og lækkert med et hjemmelavet, antiinflammatorisk ingefærshot.

Porresuppe med sprød topping

Porresuppe med sprød topping

Porrer er kun begyndelsen … indholdet af ingefær, gurkemeje, chili, olivenolie og fuldkorn gør denne skønne porresuppe seriøst antiinflammatorisk.

Rainbow bowl med edamamebønner, avocado og mango

Rainbow bowl med edamamebønner, avocado og mango

Med avocado, ingefær, tomater, kål, rapsolie og fuldkorn er denne farverige rainbow bowl et antiinflammatorisk festmåltid!

Tomatsuppe med kammuslinger

Tomatsuppe med kammuslinger

Ikke nok med, at denne fyldige tomatsuppe er sprængfyldt med sunde ingredienser … den smager også helt fantastisk!

Moqueca – brasiliansk fiskesuppe

Moqueca – brasiliansk fiskesuppe

En af de helt store fordele ved denne brasiliansk inspirerede fiskesuppe “Moqueca” er – udover den skønne smag – at der næsten er frit valg af ingredienser.