Tag: <span>Smør</span>

Glutenfri rabarbertærte med vanilje og mandler

Glutenfri rabarbertærte med vanilje og mandler

En glutenfri rabarbertærte med sprød bund og saftigt, syrligt fyld af sommerens skønne rabarber – og så ser den knaldgodt ud!

Kokostoppe med mandler og chokolade

Kokostoppe med mandler og chokolade

Trænger du til en lækkerbisken her og nu? Så er disse lynhurtige kokostoppe helt perfekte!

Malle’s choko-banankage uden gluten

Malle’s choko-banankage uden gluten

Chokolade i en glutenfri banankage er ikke usædvanligt, men som regel er det hakket eller smeltet som pynt på toppen. Den smeltede mørke chokolade giver her en virkelig velsmagende dybde til banansmagen.

Julebrownies med dadler og chokolade

Julebrownies med dadler og chokolade

Gør juletiden sundere med disse saftige julebrownies. Bagt med dadler, mandler og mørk chokolade – uden gluten og uden tilsat sukker.

Glutenfri blommekager med fuldkorn

Glutenfri blommekager med fuldkorn

Hurtige at bage, flotte at servere, lækre at spise … Disse glutenfri blommekager med mandler og fuldkorn er den perfekte måde at få brugt sæsonens skønne blommer.

Glutenfri rabarber-cupcakes

Glutenfri rabarber-cupcakes

Skønne glutenfri rabarber-cupcakes, der både nyder godt af smagen og farven fra de røde, sprøde stængler. Bagt med fuldkornsmel, bare uden gluten.

Glutenfri rabarberkage med marcipan

Glutenfri rabarberkage med marcipan

Rabarbertid er lig med kagetid! Rabarber giver nemlig den perfekte syrlige balance til søde kager. Her er opskriften på en glutenfri rabarberkage med marcipan, mandler og ingefær.

Glutenfri æblecrumble med marcipan

Glutenfri æblecrumble med marcipan

En crumble er en hurtig vej til en lækker kage, og denne glutenfri æblecrumble med marcipan er ingen undtagelse.

Glutenfri æbletærte med marcipan

Glutenfri æbletærte med marcipan

Æbletræerne bugner, så nu skal der for alvor bages med æbler. Denne glutenfri æbletærte med mandler og marcipan er et godt sted at starte.

Brioche-burgerboller

Brioche-burgerboller

Brioche-bølgen er over os … og de søde, bløde brioche-burgerboller kan nemt laves i en lidt sundere og grovere udgave – uden at det går ud over den gode, autentiske smag af amerikansk diner.


Cookies i CookingClub

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier.

Nødvendige cookies

De "Nødvendige cookies" bruges til at registre, om brugeren af hjemmesiden er en virkelig person eller en robot, og til at gemme dine cookie-indstillinger.

Statistik-cookies

Websitet bruger Google Analytics til at indsamle anonym information om fx antallet af besøgende og de mest populære opskrifter. Når "Statistik-cookies" er slået til, hjælper du os bl.a. med at forbedre udvalget af opskrifter på websitet.

Øvrige cookies

CookingClub bruger cookies fra eksterne samarbejdspartnere for at kunne vise opskriftvideoer fra YouTube, samle statistik fra Facebook og Instagram, holde styr på ingrediens-links i opskrifterne og for at kunne udsende nyhedsbreve. Du kan læse mere om disse i vores Privatlivspolitik her.