Tag: Mayonnaise

Antiinflammatoriske pålægssalater … rejesalat, hønsesalat og italiensk salat

Antiinflammatoriske pålægssalater … rejesalat, hønsesalat og italiensk salat

De klassiske pålægssalater rejesalat, hønsesalat og italiensk salat er her blevet opgraderet med masser af antiinflammatorisk styrke.

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli

Rosmarin-aioli har en skøn smag af rosmarin og hvidløg, og den er helt perfekt som dressing til en hjemmelavet burger, og gerne i selskab med fx karameliserede løg.

Waldorf-salat – sundere

Waldorf-salat – sundere

Bladselleri er ikke den nemmeste grøntsag at smide på spisebordet – dertil er smagen for markant. Men man kan vel ikke lave Waldorf-salat, der ikke smager af bladselleri?

Citron-aioli

Citron-aioli

Aioli – hvidløgsmayonnaise – er fast inventar i Middelhavskøkkenet, og velsmagende ledsager til både fisk, kød, brød og grøntsager.