Tag: <span>Marcipan</span>

Glutenfri galette med blommer

Glutenfri galette med blommer

En fransk galette er den hurtige vej til en nybagt tærte. Her er opskriften på en glutenfri galette med blommer – en nem og lækker sensommerdessert.

Påskekage uden gluten og laktose

Påskekage uden gluten og laktose

Denne glutenfri påskekage dekoreret med påskeæg er perfekt til påskefrokosten … men smager nu meget godt hele året rundt.

Glutenfri rabarberkage med marengs

Glutenfri rabarberkage med marengs

Den ligner måske en “almindelig” rabarberkage, men denne glutenfri rabarberkage med marengs kan så meget mere …

Glutenfri påskemuffins med mazarinkagesmag

Glutenfri påskemuffins med mazarinkagesmag

Leder du efter en dekorativ kage til en glutenfri påske, så er disse påskemuffins helt perfekte.

Glutenfri småkager med marcipan og nougat

Glutenfri småkager med marcipan og nougat

Til dig, der både har lyst til småkager OG julekonfekt … Her er den perfekte kombination af sprød småkage og blød nougat. Så blev det alligevel glutenfri jul.

Glutenfri kanelsnurrer med blåbær og marcipan

Glutenfri kanelsnurrer med blåbær og marcipan

De sagde, det ikke kunne lade sig gøre … men her er de altså: Kanelsnurrer uden gluten!

Glutenfri citronmuffins med marcipan og mandelcrumble

Glutenfri citronmuffins med marcipan og mandelcrumble

Bløde, saftige citronmuffins med sød og sprød crumble på toppen … Både smag og konsistens går op i en højere enhed – og så er de endda glutenfri!

Glutenfri rabarber-mazarinkage

Glutenfri rabarber-mazarinkage

Mazarinkage er en klassiker på kagebordet med sin fyldige smag af mandler og marcipan. Her er den i godt selskab med skønne, syrlige rabarber.

Glutenfri rabarberkage med marcipan

Glutenfri rabarberkage med marcipan

Rabarbertid er lig med kagetid! Rabarber giver nemlig den perfekte syrlige balance til søde kager. Her er opskriften på en glutenfri rabarberkage med marcipan, mandler og ingefær.

Mazarinkage med mindre sukker

Mazarinkage med mindre sukker

En lækker mazarinkage skal smage af mandler. Så hvorfor ikke bruge mandelmel i stedet for hvede … og marcipan i stedet for noget af sukkeret?