Flere nemme glutenfri kager

Del:

Uanset om du lider af cøliaki, har glutenallergi eller blot vil undgå gluten i dine kager, så er der altid masser af nemme opskrifter på CookingClub.dk

Det behøver ikke være svært at bage kager uden gluten, og i flere og flere supermarkeder bugner hylderne med mange forskellige slags mel uden gluten. Med majsmel, havremel, boghvedemel og alle de andre glutenfri meltyper kan du bage skønne, saftige glutenfri kager, der smager ligesom de “almindelige”. Guide: 10 glutenfri meltyper.

 

Glutenfri kage: Pandekager med majsmel

majspandekager glutenfri opskrift
Der bliver 10-12 glutenfri pandekager ud af denne portion.

Majsmel et godt alternativ til hvede i pandekager. Disse nemme, glutenfri pandekager smager ganske fantastisk af kardemomme og vanilje.

Opskrift: Pandekager med majsmel.

 

Glutenfri kage: Flapjacks – engelske havregrynsfirkanter

Flapjacks havregrynsfirkanter glutenfri opskrift
Fra øverste venstre: Flapjacks med tranebær og citron, kirsebær og vanilje, blåbær og pekannødder samt mandler og ingefær.

Flapjacks smager af Oxford Street, Big Ben og en god kop earl grey-te. Med denne nemme opskrift kan du hurtigt skabe britisk stemning derhjemme …

Opskrift: Havregrynsfirkanter.

På en ferie i London smagte jeg en række forskellige smagsvarianter. Min favorit er kirsebær og vanilje. I opskriften får du fire varianter, så du selv kan vælge din favorit.

 

Glutenfri kage: Brownie uden sukker

Glutenfri brownie sund antiinflammatorisk opskrift
Den glutenfri brownie uden sukker har både sødme og en skøn, intens chokoladesmag.

Intet tilsat sukker, intet hvedemel og kun en smule rapsolie. Lidt vildt, at denne glutenfri brownie smager SÅ godt. Jeg kan kun sige; Prøv den!

Opskrift: Brownie uden sukker.

 

Meget mere glutenfri: Find alle CookingClubs opskrifter på glutenfri kager her.

Del: