Amerikanske popcorn med smag

Del opskriften:

Mangler du en hurtig og lækker julesnack, så er popcorn med smag helt perfekt. Her får du tre forskellige varianter, der alle er inspireret af amerikanske julesmage.

Popcorn med smag jul opskrift
Hjemmelavede popcorn med smag: Pebermynte, Gingerbread (honningkage) og M&M’s.

De tre opskrifter starter alle sammen med en pose popcorn – fx mikrobølgepopcorn, færdigpoppede popcorn eller en portion pop-selv popcorn – på ca. 80-100 gram. OBS! Fjern evt. upoppede kerner, inden du vender dem i chokoladen (knækkede tænder gør ikke noget godt for julestemningen …).

glutenfri jul

 

Glutenfri jul: Glutenfri konfektkage med karamel og marcipan!

 

Alle varianterne er glutenfri, men vær opmærksom på, at pebermynte-julestokke ofte er lavet af glukosesirup, der kan indeholde meget små mængder gluten. Under den tilladte EU-grænseværdi ganske vist, men ikke alle tåler selv de meget små mængder.

glutenfri jul

 

Glutenfri jul: Glutenfri vaniljekranse – den helt rigtige smag – uden gluten!

 

Der er utallige variationsmuligheder, når det gælder popcorn med smag. Mit næste projekt kunne være hvid chokolade og lakrids eller knuste brunkager eller karamelsmag eller … Ja, prøv selv. Og sig til, hvis du finder på en lækker gang popcorn med smag.

 

Popcorn med smag 1: Pebermynte

1 pose popcorn
100 g hvid chokolade
3-4 pebermynte-julestokke

 

Popcorn med smag 2: M&M’s

1 pose popcorn
100 g hvid chokolade
50 g m&m’s (med eller uden peanuts – frit valg)

 

Popcorn med smag 3: Gingerbread

1 pose popcorn
100 g mørk chokolade
1 tsk stødt ingefær
1 tsk kanel

 

Meget mere glutenfri: Find alle CookingClubs opskrifter på glutenfri kager her.

 

SÅDAN GØR DU

  1. Pop popcornene (eller tag dem ud af pose), fjern evt upoppede kerner, og hæld dem i en stor røreskål.
  2. Variant 1: Smelt den hvide chokolade og fordel den i popcornene. Læg pebermyntestokkene i en plastpose og knus dem helt fint med fx en kagerulle eller en hammer. Hæld pebermyntepulveret på popcornene og rør godt rundt. Variant 2: Smelt den hvide chokolade og fordel den i popcornene. Hak M&M’serne fint og bland dem godt rundt i popcornene. Variant 3: Smelt den mørke chokolade og rør stødt ingefær og kanel i. Hæld chokoladen på popcornene og rør godt rundt.
  3. Fordel popcornene i ét lag på et stykke bagepapir, så chokoladen kan størkne. Vend dem lidt rundt undervejs, så de ikke klistrer sammen. Opbevar dem i en lukket beholder, indtil de skal spises. Hjemmelavede popcorn med smag holder sig fint et par uger.

 

Bedøm opskriften
recipe image
Opskrift
Amerikanske popcorn med smag
Forfatter
Udgivet
Forberedelsestid
Bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Del opskriften: