Velsmurt – min nye, antiinflammatoriske kogebog

Velsmurt kogebog antiinflammatorisk weisdorf kreutzer
“Velsmurt” er spækket med lækre og nemme opskrifter på antiinflammatorisk kost.

Det er ikke uden en vis portion stolthed, at jeg kan løfte sløret for min nye kogebog “Velsmurt”

Endnu en gang er det resultatet af et fantastisk samarbejde med min makker ernæringsekspert og livsstilsvejleder Martin Kreutzer. Martin er Danmarksmester i viden om antiinflammatorisk kost og livsstil, og står bag den teoretiske del af bogen. Martin har også dikteret retningslinjerne for de opskrifter, jeg har udviklet til “Velsmurt”. Strenge retningslinjer, ville nogle sige, men skal din mad være effektivt mod ledsmerter, gigt og andre ubehageligheder, skal der en god portion kraftfulde ingredienser i.

Få opskriften på en lækker, antiinflammatorisk rissalat fra bogen her.

Der er kommet 57 vanvittig lækre opskrifter ud af det benhårde arbejde, og de bugner alle sammen af gode, antiinflammatoriske sager som ingefær, grønkål, mandler, olivenolie, rødbede, krydderurter, gurkemeje og meget, meget mere. Der er opskrifter på morgenmad, frokost, mellemmåltider, madpakker, aftensmad – og så er det endda lykkedes at opfinde et par kager og desserter, der overholder retningslinjerne for antiinflammatorisk kost.

Du kan læse mere om bogen “Velsmurt” her.

“Velsmurt” er netop udkommet på Politikens Forlag og kan købes her hos Saxo.

Se et par appetitvækkende eksempler på opskrifterne i bogen herunder:

 

 

 

Del opskriften: