Tag: Sukker

Grove macarons med chokoladecreme

Grove macarons med chokoladecreme

Det bliver næppe mere klassisk fransk end de små, sprøde, seje uimodståeligt lækre macarons. Her får du dem i en lidt grovere (og marginalt sundere) version med chokolade.

Glutenfri fastelavnsbolle-muffins med vaniljecreme

Glutenfri fastelavnsbolle-muffins med vaniljecreme

Fastelavnsboller er SÅ meget sidste år … Mød de helt nye, saftige, søde, bløde glutenfri fastelavnsbolle-MUFFINS!

Malle’s choko-banankage uden gluten

Malle’s choko-banankage uden gluten

Chokolade i en glutenfri banankage er ikke usædvanligt, men som regel er det hakket eller smeltet som pynt på toppen. Den smeltede mørke chokolade giver her en virkelig velsmagende dybde til banansmagen.

Glutenfri squashkage med chokolade

Glutenfri squashkage med chokolade

Den legendariske squashkage i en ny, forbedret udgave; mindre sukker, mere squash og helt uden gluten.

Glutenfri blommekager med fuldkorn

Glutenfri blommekager med fuldkorn

Hurtige at bage, flotte at servere, lækre at spise … Disse glutenfri blommekager med mandler og fuldkorn er den perfekte måde at få brugt sæsonens skønne blommer.

Spansk glutenfri mandelkage

Spansk glutenfri mandelkage

Nogen tager sandaler og sangriakander med hjem som souvenirs fra ferien på Mallorca. Jeg har naturligvis taget en kageopskrift med …

Glutenfri rabarberkage med marcipan

Glutenfri rabarberkage med marcipan

Rabarbertid er kagetid! Rabarber giver den perfekte syrlige balance til sød kage. Her er opskriften på en glutenfri rabarberkage med marcipan, mandler og ingefær.

Glutenfri pæremuffins med mandler

Glutenfri pæremuffins med mandler

Vanilje, mandler, kanel og efterårsmodne pærer … så mange skønne smage samlet i én glutenfri muffin.

Glutenfri brownie med friske figner

Glutenfri brownie med friske figner

Det er sæson for friske figner, så de skal naturligvis spises … i en kage!

Brioche-burgerboller

Brioche-burgerboller

Brioche-bølgen er over os … og de søde, bløde brioche-burgerboller kan nemt laves i en lidt sundere og grovere udgave – uden at det går ud over den gode, autentiske smag af amerikansk diner.