Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.88
fra
16
stemmer
Glutenfri snackbar med nødder og vanilje
Lækre og nemme snackbarer med antiinflammatorisk styrke.
Forberedelse
15
minutter
min
Bagetid
20
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Ret:
Snack
Servings:
10
Author:
Simon/CookingClub
Udstyr
Kokkekniv
Bageform, rektangel
Bagepapir, ubleget
Ingredienser
50
g
hasselnødder
50
g
valnødder
50
g
mandler
25
g
pistacienødder
50
g
pekannødder
20
g
hørfrø
2
cm
frisk ingefær
½
vaniljestang
100
g
flydende honning
(køb fx denne økologiske fra Biogan)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° C (varmluft).
Hak alle nødderne groft og rør dem sammen med hørfrø, friskrevet ingefær og vaniljekorn. Saml det hele med honningen.
Hæld nøddemassen i en tærteform foret med bagepapir. Pres den godt sammen i ca 1 ½ centimeters tykkelse.
Bag snackbarerne i ca 20 minutter. Lad kagen køle af, før du skærer den ud til glutenfri snackbarer – eller brækker den i mindre stykker.
Opskriften er fra bestselleren "Velsmurt" om antiinflammatorisk kost.
Læs mere om bogen her.