Tag: Olivenolie

Antiinflammatorisk rødbede-hummus

Antiinflammatorisk rødbede-hummus

De fleste kender og elsker den klassiske hummus, men ved at tilsætte rødbede og gurkemeje bliver denne røde hummus både lækrere, flottere og markant sundere.

Tomatsuppe med kammuslinger

Tomatsuppe med kammuslinger

Ikke nok med, at denne fyldige tomatsuppe er sprængfyldt med sunde ingredienser … den smager også helt fantastisk!

Pistacie-muffins med olivenolie og fuldkornsmel

Pistacie-muffins med olivenolie og fuldkornsmel

Olivenolie er en sjælden gæst i det søde køkken, men den giver disse pistacie-muffins en helt fantastisk smag – og masser af sundt fedt.

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Glutenfri vafler med spinat og fuldkorn

Hvorfor skal vafler kun være dessert? Disse glutenfri vafler er bagt med fuldkornsmel og spinat – og kan bruges til meget mere …

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Antiinflammatorisk rissalat med savoykål og soltørret tomat

Lækker, mættende og ikke mindst antiinflammatorisk rissalat, der passer perfekt til både frokost på farten og som tilbehør til aftensmaden.

Tabouleh

Tabouleh

Tabouleh er fast inventar i det mellemøstlige køkken, og denne finthakkede salat af tomater, krydderurter, abrikoser, couscous og meget mere smager da også himmelsk.

Gullasch med lidt ekstra gul

Gullasch med lidt ekstra gul

Der er helt sikkert lige så mange opskrifter på gullasch, som der er indbyggere i Ungarn … Min udgave er lavet med to ting for øje; mindre fedt og mere grønt. Eller gult, retteligt.

Pulled turkey

Pulled turkey

Ja, selvfølgelig kan man også trække en kalkun … Sådan gør du det fedtfattige fjerkræ saftigt og barbecue-lækkert.

Sund fish and chips

Sund fish and chips

Havregryn, rødbede og persillerod … i stedet for hvededej og kartofler. Sådan redder man en god fisk fra at drukne i friture.

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Sund kartoffelsalat med grønne bønner

Nye kartofler byder på meget mere smag og sundhed. I denne sunde kartoffelsalat får kartoflerne selskab af grønne bønner, parmesanost og pinjekerner.