Tag: <span>Grønkål</span>

Ingefærglaceret laks med sprød, grøn salat

Ingefærglaceret laks med sprød, grøn salat

Det tager ikke mange minutter at tilberede denne lækre, antiinflammatoriske aftensmad med laks og sprød, grøn salat.

Rainbow bowl med edamamebønner, avocado og mango

Rainbow bowl med edamamebønner, avocado og mango

Med avocado, ingefær, tomater, kål, rapsolie og fuldkorn er denne farverige rainbow bowl et antiinflammatorisk festmåltid!

Thai-salat med marineret kalkun

Thai-salat med marineret kalkun

Hver enkelt ingrediens er blevet nøje udvalgt, målt og vejet for at få lov at være med i denne antiinflammatoriske thai-salat …

Paneret lammefilet med grønkålssalat

Paneret lammefilet med grønkålssalat

Panering er ofte lig med kedelig, fedtet rasp. Denne grønne paneringen giver masser af sprødhed, men byder samtidig på alt det sunde fra mandler og masser af friske krydderurter.

Pannfisch – pandestegt torsk

Pannfisch – pandestegt torsk

Den klassiske tyske Pannfisch (pandestegt torsk) er en fedtet oplevelse. Den ellers fine og magre torsk bliver som regel overhældt med fed sauce og serveres med masser af olie- eller smørstegte kartofler. Her i min opskrift får fiskeretten en sund overhaling.