Glutenfri halloween-cookies med græskar

Del opskriften:

Det gode alternativ til billigt halloween-slik: Bag selv disse hurtige, lækre (og sundere) glutenfri halloween-cookies.

▶️ Hop direkte til opskriften.

glutenfri halloween cookies kager hjemmelavet opskrift
Værs’go unger … Skræmmende lækre glutenfri halloween-cookies med græskar, fuldkornsmel og mørk chokolade.

Halloween er den helt store aften for sjove og skræmmende udklædninger – og for masser af søde sager til nabolagets små spøgelser og hekse. Men i stedet for at fylde dem med dårligt halloween-slik fra supermarkedets tilbudshylder, kan du hurtigt bage en portion af disse lækre glutenfri halloween-cookies.

gulerod muffins græskar opskrift video

 

Opskrift: Gulerodsmuffins med græskarcreme til Halloween!

 

Græskar er klassisk halloween-udstyr, men kan mere end at pynte foran hoveddøren. I cookies giver græskar sødme og saftighed, så kagerne kan bages med mindre sukker og smør (til gengæld skal de små glutenfri halloween-cookies helst spises samme dag eller dagen efter, da saftigheden fra græskarret vil gøre dem bløde).

Figen chokoladekage brownie opskrift video

 

Opskrift: Glutenfri og vanvittig lækker brownie med friske figner!

 

Jeg har bagt disse cookies med glutenfrit fuldkornsrismel. Hvis glutenfri ikke er vigtigt for dig, kan du i stedet bruge hvid fuldkornshvedemel, der er en fuldkornsvariant med samme gode bageegenskaber som almindeligt hvedemel.

 

 

Glutenfri halloween-cookies med græskar

30 små cookies

100 g brun farin
100 g blødt smør
1 tsk vaniljesukker (køb det fx her)
1 æg
150 g revet græskar (frit valg: fx hokkaido eller butternut)
50 g kokosmel (køb det fx her)
100 fuldkornsrismel (køb det fx her)
1/2 tsk flagesalt (lidt mindre, hvis du bruger almindeligt bordsalt)
1/2 tsk bagepulver
75 g mørk chokolade (køb det fx her)

 

Meget mere glutenfri: Find alle CookingClubs opskrifter på glutenfri kager her.

 

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft)
  2. Pisk blødt smør, brun farin og vaniljesukker sammen. Tilsæt ægget og pisk det i.
  3. Skræl og riv græskarret på den fine side af rivejernet og tilsæt sammen med kokosmel, rismel, salt, bagepulver og grofthakket chokolade. Rør dejen sammen.
  4. Læg bagepapir på en bageplade og sæt dejen på pladen. Form små kugler – ca en stor teske fuld store – og tryk dem lidt flade med to fingre (eller en gaffel).
  5. Bag de glutenfri halloween-cookies midt i ovnen i ca 15 minutter. Hvis du foretrækker en lidt sprødere cookies, kan du give dem et par minutter mere. Lad cookies’ene køle af på en bagerist.

 

Bedøm opskriften
recipe image
Opskrift
Glutenfri halloween-cookies med græskar
Forfatter
Udgivet
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
Del opskriften:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *