X

Lynhurtige peanutcookies

Del:

Det tager ikke mange minutter at røre dejen sammen til disse fantastiske peanutcookies uden gluten. Der er nemlig kun fire ingredienser i!

Nybagte, glutenfri peanutcookies på 15 minutter? Ja tak!

Peanutbutter, brun farin, chokolade og æg. Mere skal der ikke til for at bage disse chewy’e og lækre peanutcookies.

Bagetiden er sølle 9 minutter, så alt i alt behøver der ikke gå mere end et kvarters tid fra du får lyst til cookies og til de ligger færdigbagte på kagefadet.

Der er med andre ord tale om lynhurtige glutenfri cookies. What’s not to like?!?

Du kan fint bruge en paletkniv til at trykke dine peanutscookies flade – men de bliver så meget flottere med et cookiestempel …

Hvis du bare må eje et cookiestempel, kan du købe et ret smart stempel her hos KitchenOne.dk – med 3 forskellige mønstre.

Der er frit valg mellem creamy peanutbutter og crunchy peanutbutter. Den crunchy giver blot lidt mere at tygge på. Jeg har prøvebagt cookies med begge varianter og de smager begge fremragende.

Brug en god mørk chokolade i dine cookies – dels for den lille smule sundhed, der er i chokolade med en kakaoprocent over 70%, og dels fordi den mørke chokolades bitterhed giver et godt modspil til sødmen fra sukkeret og fedtet i peanutbutteret.

Udskriv

Glutenfri peanutcookies

Lynhurtige og nemme cookies
Ret Kage
Køkken Amerikansk
Diet Gluten Free
Forb. tid 6 minutter
Bagetid 9 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 15
Forfatter Simon/CookingClub

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175° C (varmluft).
  • Hæld peanutbutter, brun farin og grofthakket mørk chokolade i en røreskål. Pisk de to æg sammen og saml dejen med dem. Rør dejen godt igennem, så peanutbutteret bliver jævnt fordelt. Dejen vil begynde at stivne lidt, når den er ved at være rørt helt sammen.
  • Læg bagepapir på en bageplade. Form dejen til kugler på størrelse med golfbolde, og mas dem flade (til ca. 1 cms tykkelse) – brug fx et cookiestempel, hvis du har et. Ellers virker en paletkniv eller en flad hånd også helt fint.
  • Bag peanutcookiesene i ca 9 minutter. De bliver ikke gyldne, snarere lidt tørre at se på, når de er færdige. Bag dem hellere for lidt end for længe.
  • Lad dem køle helt af på en rist – hvis du altså kan holde fingrene fra dem …

Video

 

Meget mere glutenfri: Find alle CookingClubs opskrifter på glutenfri kager her.

Del:
Simon/CookingClub:
X

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier. Informationer om brug af sitet deles med vores partnere inden for statistik og sociale medier. Ved at klikke "OK" giver du dit samtykke til dette.

Indstillinger