X

Glutenfri halloween-cookies med græskar

Del:

Det gode alternativ til billigt halloween-slik: Bag selv disse hurtige, lækre (og sundere) glutenfri halloween-cookies.

Værs’go unger … Skræmmende lækre glutenfri halloween-cookies med græskar, fuldkornsmel og mørk chokolade.

Halloween er den helt store aften for sjove og skræmmende udklædninger – og for masser af søde sager til nabolagets små spøgelser og hekse. Men i stedet for at fylde dem med dårligt halloween-slik fra supermarkedets tilbudshylder, kan du hurtigt bage en portion af disse lækre glutenfri halloween-cookies.

Græskar er klassisk halloween-udstyr, men kan mere end at pynte foran hoveddøren. I cookies giver græskar sødme og saftighed, så kagerne kan bages med mindre sukker og smør. Til gengæld skal de små glutenfri halloween-cookies helst spises samme dag eller dagen efter, da saftigheden fra græskarret vil gøre dem bløde.

Jeg har bagt disse cookies med glutenfrit fuldkornsrismel. Hvis glutenfri ikke er vigtigt for dig, kan du i stedet bruge Hvid fuldkornshvedemel, der er en fuldkornsvariant med samme gode bageegenskaber som almindeligt hvedemel.

Du kan læse mere om forskellige glutenfri meltyper her i denne guide.

Udskriv

Glutenfri halloween-cookies med græskar

Skræmmende lækre og vildt nemme glutenfri halloween-cookies.
Ret Kage
Køkken Amerikansk
Diet Gluten Free
Forb. tid 15 minutter
Bagetid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 30
Forfatter Simon/CookingClub

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
  • Pisk blødt smør, brun farin og vaniljesukker sammen. Tilsæt ægget og pisk det i.
  • Skræl og riv græskarret på den fine side af rivejernet og tilsæt sammen med kokosmel, rismel, salt, bagepulver og grofthakket chokolade. Rør dejen sammen.
  • Læg bagepapir på en bageplade og sæt dejen på pladen. Form små kugler – ca en stor teske fuld store – og tryk dem lidt flade med to fingre (eller en gaffel).
  • Bag de glutenfri halloween-cookies midt i ovnen i ca 15 minutter. Hvis du foretrækker lidt sprødere cookies, kan du give dem et par minutter mere. Lad cookies’ene køle af på en bagerist.

Video

 

Meget mere glutenfri: Find alle CookingClubs opskrifter på glutenfri kager her.

Del:
Simon/CookingClub:
X

CookingClub bruger cookies på websitet for at sikre, at det virker, som det skal, for at kunne forbedre indholdet, for at kunne måle og analysere trafikken på sitet og for at tilbyde funktioner på sociale medier. Informationer om brug af sitet deles med vores partnere inden for statistik og sociale medier. Ved at klikke "OK" giver du dit samtykke til dette.

You can control the ways in which we improve and personalize your experience. Please choose whether you wish to allow the following:

Indstillinger