Glutenfri jul

 

I denne flotte e-bog får du opskrifterne på julekager, der er naturligt fri for gluten. Æbleskiver, vaniljekranse, brunkager, honninghjerter og seks andre skønne julelækkerier, der både ligner og smager som “de gode gamle”. Bagt med naturlige glutenfri ingredienser som havre, ris, boghvede og mandler.

 

 

Julen er traditionernes tid … ikke mindst, når det gælder julens kager. Hvis du ikke tåler gluten – eller har valgt at leve uden – kan juletiden være en udfordring. For der er kager alle vegne; på arbejdet, i skolen, hos vennerne, ja, selv på mange butiksdiske frister de traditionelle kager. Særligt for børn kan det være svært at skulle stå alene med tørre og kedelige glutenfri erstatninger, mens kammeraterne mæsker sig.

Det behøver heldigvis ikke være svært at gøre julen til en glutenfri jul, for de mange glutenfri kager er nemme at bage. Overskuelige ingredienslister, udførlige trin for trin-forklaringer og instruktive billeder gør det let at gå i gang.

 

 

Fakta om Glutenfri jul:

e-bog, PDF
Sider: 26
ISBN-13: 9788797053713
Udgivet: 15-11-2018
Anden bog i serien “De bedste opskrifter fra CookingClub.dk”