Smuldr gæren i en stor røreskål. Lun mælken en smule, så den er lillefingervarm, hæld den over og rør gæren ud.
Hæld fuldkornshvedemelet i sammen med saltet og sukker og rør hele godt sammen med æggene.
Sigt det almindelige hvedemel i skålen. Skær smørret i små stykker og tilsæt. Ælt dejen grundigt – i 8-10 minutter – i hånden eller med en røremaskine. Stil dejen til hævning i en skål dækket med et rent viskestykke. Dejen skal hæve til dobbelt størrelse – det tager ca. to timer.
Ælt dejen hurtigt igennem og del den i 12-14 stykker, der formes til boller og derefter trykkes flade, som var det pitabrød. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir, dæk burgerbollerne med plastfilm og lad dem efterhæve yderligere to timer.
Tænd ovnen på 200°C (varmluft). Pensl et rundhåndet lag sammenpisket æg på burgerbollerne, drys dem evt med sesamfrø og bag dem i ca. 15 minutter. Er du i tvivl, om de er færdigbagt, så bank let i bunden af dem – det skal lyde hult.