Hæld mandlerne i en foodprocessor og blend dem til groft mandelmel.
Fjern eventuelle sten fra dadlerne. Tilsæt dadler og honning, og blend sammen med mandelmelet.
Del æggene i blommer og hvider. Hæld æggeblommerne i foodprocessoren sammen med kartoffelmel, bagepulver og salt og kør, til dejen er ensartet. Skrab evt. kanterne ned undervejs.
Pisk æggehviderne stive i en røreskål og vend dem i dejen med forsigtig hånd – det er lettest lidt ad gangen.
Fordel dejen i et jævnt lag på en bageplade (30 × 30 cm) beklædt med bagepapir. Sæt pladen i den varme ovn og bag i 10 minutter.
Hindbærfyld:
Bland imens de frosne hindbær med honning, majsstivelse og ingefær i en kasserolle. Varm op under omrøring, lad det koge igennem i et minuts tid og sluk for blusset.
Lad den nybagte rouladebund blive liggende på bagepladen i 5 minutter, før du vender den over på et nyt stykke bagepapir – med oversiden ned og undersiden op. Træk forsigtigt bagepapiret af undersiden.
Smør det let afkølede hindbærfyld ud over rouladebunden – helt ud til kanterne.
Rul den glutenfri hindbærroulade sammen med fast hånd og ved hjælp af bagepapiret, så den bliver rullet tæt og uden lufthuller.
Pynt:
Smelt den mørke chokolade og hæld den i en frysepose. Klip et lille bitte hjørne af og tegn fine streger eller mønstre på rouladen.