Tænd ovnen på 165°C almindelig ovn (over-/undervarme).
Hak mandlerne fint, fx i en minihakker (men stop, før de bliver til fint mel).
Ælt mandlerne sammen med de øvrige ingredienser i en røreskål. Brug gerne engangshandsker eller fugtige fingre, når du arbejder med den let klistrede dej.
Brug en kagerulle og rul dejen ud mellem to ark bagepapir, til det har en tykkelse på ca. ½ cm og passer i størrelsen til en bageplade. Rul ikke for tyndt ud, da barken vil brune for hurtigt. Fjern det øverste ark bagepapir og træk det andet med dejen på over på bagepladen.
Bag granola-barken midt i ovnen i 40-45 minutter, til gylden med let brune kanter. Rotér bagepladen halvvejs, hvis din ovn bager lidt ujævnt (som de fleste ovne gør).
Lad den nybagte granola-bark afkøle helt på en bagerist, før du knækker den i ca. 14 store stykker.
Opbevar den i en boks eller en kagedåse med tætsluttende låg. Den holder sig nemt et par uger.