Varm olien op i en stegepande på middel varme. Krydr kyllingen med salt og peber og steg den, til den er gennemstegt, 10-12 minutter på hver side. Lad kyllingebrystet hvile, mens du tilbereder resten.
Skru lidt op for stegepanden og rist fuldkornsbrødet sprødt i olien fra kyllingen. Lad brødet køle af og skær det i tern.
Halvér cherrytomaterne. Skær rødløget i tynde skiver. Hak hvidkålen groft.
Riv grønkålen i mundrette blade, overhæld dem med kogende vand og blanchér dem i et halvt minuts tid. Lad grønkålen køle af og dryppe af i en sigte.
Bland en dressing af mayonnaise, yoghurt, honning, purløg og krydderier.
Vend grøntsagerne i dressingen, fordel dem i to skåle og læg skiver af kyllingefilet og sprøde croutoner på toppen.
Opskriften er fra kogebogen "Tab dig sundere med antiinflammatorisk kost". Læs mere om bogen her.