Grill kyllingebrystet eller steg det i lidt olivenolie, til det er gennemstegt (10-12 minutter på hver side). Lad det køle lidt af, mens du laver resten af salaten.
Del broccolien i små buketter, læg dem i en skål med et drys salt og overhæld dem med kogende vand. Lad det stå i ca 1 minut, hæld broccolien over i en sigte eller et dørslag og lad den køle af.
Fjern stokken fra romainesalaten og skær den i ca. 1 cm brede strimler og rødkålen i helt tynde strimler. Hæld det i en stor salatskål og bland ærter og halverede cherrytomater i.
Rør en dressing af skyr, mayonnaise, sennep, honning, fintrevet parmesan, presset hvidløg, oregano, et godt drys peber – og ikke mindst mosede ansjosfileter.
Dryp lidt olivenolie og en smule salt på to skiver rugbrød. Rist dem sprøde på en stegepande eller i ovnen et par minutter på hver side, og skær dem i store tern.
Anret salaten med masser af dressing, kyllingebryst i tykke skiver, sprøde rugbrødscroutoner og flager af parmesanost.