Pop popcornene (eller tag dem ud af posen), fjern evt upoppede kerner, og hæld dem i en stor røreskål.
Variant 1:
Smelt den hvide chokolade og fordel den i popcornene. Læg pebermyntestokkene i en plastpose og knus dem helt fint med fx en kagerulle eller en hammer. Hæld pebermyntepulveret på popcornene og rør godt rundt.
Variant 2:
Smelt den hvide chokolade og fordel den i popcornene. Hak M&M'serne fint og bland dem godt rundt i popcornene.
Variant 3:
Smelt den mørke chokolade og rør stødt ingefær og kanel i. Hæld chokoladen på popcornene og rør godt rundt.
Tørring og opbevaring:
Fordel popcornene i ét lag på et stykke bagepapir, så chokoladen kan størkne. Vend dem lidt rundt undervejs, så de ikke klistrer sammen.
Opbevar dem i en lukket beholder eller plastpose, indtil de skal spises. De hjemmelavede popcorn med smag holder sig fint et par uger.