Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Ingen bedømmelser endnu
Marinerede sild med chili og dild
Skønne sild i stærk dressing perfekt til frokostbordet
Forberedelse
20
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Ret:
Frokost
Servings:
2
Energi:
497
kcal
Author:
Simon/CookingClub
Udstyr
Kokkekniv
Kasserolle
Ingredienser
2
æg
½
fennikel
150
g
marinerede sildefileter
1
lille
rødløg
1
drys
havsalt
sort peber
2
skiver
kernerugbrød
1
håndfuld
rucola
Dilddressing:
4
spsk
frisk dild
1
spsk
kapers
½
chili
4
spsk
Cultura A38 naturel
1
spsk
mayonnaise
1
tsk
grov sennep
sort peber
1
drys
havsalt
Sådan gør du
Læg forsigtigt æggene i en gryde med kogende vand og kog dem i 6 minutter. Køl dem straks ned med koldt vand.
Fjern roden fra den halve fennikel med et trekantet snit. Skær resten i ultratynde skiver.
Hak dild, kapers og chili fint. Rør det sammen med yoghurt, mayonnaise, sennep og friskkværnet peber.
Tag sildefileterne op af lagen og skær dem i mundrette bidder. Vend sild og fennikel i dressingen.
Pil rødløget og skær det i tynde ringe. Pil æggene, halvér dem og drys med lidt salt og peber.
Servér på friskbagt rugbrød.
Opskriften er fra bogen "Spis dig sund og stærk".
Køb den her.