Fjern eventuelle sten fra dadlerne (er dadlerne meget seje eller er skallen tyk, skal de hakkes i mindre stykker). Riv marcipanen på et groft rivejern. Pisk dadler og marcipan godt sammen med mandelessensen og det bløde smør. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk til en ensartet, luftig masse.
Blend mandlerne til groft mandelmel og vend det i dejen.
Hæld dejen i en springform (20 cm i diameter), hvor bunden er dækket med bagepapir eller smurt med lidt fedtstof. Formens sider skal ikke smøres. Bag den glutenfri mazarinkage i 22-23 min. og lad den køle af.
Smelt den mørke chokolade – gerne tempereret, så overtrækket får det rette knæk (se hvordan ovenfor). Fordel chokoladen ud over kagen. Smelt den hvide chokolade og hæld den i en frysepose, som du klipper et lille bitte hjørne af. Tegn tynde striber af hvid chokolade med et par centimeters mellemrum og træk spor på tværs af striberne – skiftevis den ene vej og den anden vej – med et tyndt træspyd. Du kan se hvordan i videoen. Lad chokoladen stivne helt, inden du serverer den glutenfri mazarinkage.