Fjern evt sten fra dadlerne og hæld dem i en foodprocessor. Blend dem til mos sammen med marcipanen. Tilsæt brun farin, mandler, kokosmel, havregryn, ingefær, kanel, salt og bagepulver. Kør på høj hastighed, til mandlerne er finthakkede.
Rør det hele godt sammen med smeltet smør. Dejen skal være tør, men det er vigtigt at få fordelt smørret godt.
Læg bagepapir i en kageform – ca 15×30 cm. stor – og fordel dejen i et jævnt lag i formen. Tryk dejen godt sammen – også i kanterne. Sæt konfektkagen i ovnen og bag den i 10 minutter.
Brug de 10 minutter til at koge den kondenserede mælk ind til karamel. Hæld mælken i en kasserolle og kog den igennem på mellemste blus. Rør i mælken hele tiden, så den ikke brænder på. Karamellen er klar, når den er blevet sej og lysebrun. OBS! Karamellen bliver meget varm!
Tag kagen ud af ovnen og fordel karamellen forsigtigt ud over – pas på, du ikke river kagen i stykker. Sæt konfektkagen med karamel tilbage i ovnen og bag i yderligere 12 minutter. Kagen er færdigbagt, når karamellen er smukt brun på toppen.
Smelt den mørke chokolade – fx i mikrobølgeovn, hvis du har en. Ellers over vandbad. Fordel chokoladen på kagen. Smelt den hvide chokolade og tegn tynde striber på den mørke chokolade. Brug en lille sprøjtepose, en frysepose med et lillebitte hul i hjørnet eller rul et kræmmerhus af et stykke bagepapir. Lad chokoladen stivne, før du skærer konfektkagen i små tern, ca 2×2 cm.