Start med lagen: Bland ingredienserne i en kasserolle og kog op. Lad lagen simre på laveste blus, mens du forbereder silderullerne.
Hak kapersene fint. Skær porre, gulerod og peberfrugt i tynde stave, ca. 5 cm lange. Skær rødløget i tynde både.
Tænd ovnen på 150 grader (varmluft).
Fjern evt. rygfinne fra sildefileterne, fold dem ud og del dem på langs.
Smør sennep på indersiden og drys et lag kapers og ingefær på. Læg grøntsager og dild i den ene ende og rul med skindsiden udad. Hold rullerne sammen med et lille træspyd eller en kødnål.
Placer rullerne i et ovnfast fad og hæld den varme lage over. Læg låg på eller dæk med alufolie. Sæt fadet i ovnen og bag silderullerne 45 minutter.
Spis de ovnstegte sild lune, f.eks. på et stykke ristet rugbrød. Eller sæt dem på køl i lagen og spis dem kolde - de holder sig fint et par dage tildækket i køleskabet.