Slå æggene ud i en røreskål, tilsæt sukker og pisk det hvidt med en håndmixer. Pisk gerne et par minutter, så der kommer masser af luftighed i.
Tilsæt det smeltede, let afkølede smør og pisk et par sekunder mere, til det er blandet helt.
Tag en anden røreskål og bland Skærtoft Mølle Lyst Brød-blanding med kakao, bagepulver. Hak den mørke chokolade groft og rør i.
Vend melblandingen i æggemassen med let hånd, indtil det akkurat er blandet sammen.
Tænd ovnen på 200° C (varmluft)
Sæt 12 muffinsforme i en muffinsbageform og fordel dejen heri. Du kan med fordel bruge en mekanisk isske til formålet – det er nemt.
Bag de glutenfri chokolademuffins i 15 minutter. Lad dem køle af på en bagerist, inden du opbevarer dem i en tætsluttende kagedåse. Muffins'ene holder sig lækre og saftige i en uges tid.